To je to što me zanima!

Ekipi 'Potjere' pridružuje se novi lovac, Mladen Vukorepa

Novi će se lovac pridružiti uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral. Mladen Vukorepa nastupao je na mnogobrojnim kvizovima
Vidi originalni članak

U kvizu Potjera Hrvatske radiotelevizije ovoga će se tjedna pojaviti novi lovac Mladen Vukorepa. Novi će se lovac pridružiti uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral.

Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranomu u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

Nastupio je i u Kviskoteci na Novoj TV (2006.). Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskoga kviz saveza (HKS) i svojim će znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeti kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti Potjere. Inače, na ljestvici Hrvatskoga kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samome su vrhu.

- Radujem se nastupu u Potjeri. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva,  a u najboljemu su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj Kviskoteci i u EUnigmi, u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati - ističe Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport. 

Urednik Potjere Igor Grković smatra da će novi lovac pridonijeti zanimljivosti emisije.

- Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje Potjere i uvođenje novoga lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo - ističe Grković.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • tko nije lud nije normalan 17.10.2017.

    Tarik sve kaj uzmeš u Potjeri u Subotu na dva para,pa kaj bude

  • tko nije lud nije normalan 17.10.2017.

    Jel to prezime iz okolice Drniša??

  • gguliver 16.10.2017.

    Klasična namještaljka, prvotno američka franšiza. Znači "lovci" dobiju pitanja i točan redosljed na koja odgovaraju točno i na koja ne, dakako sve ovisi o broju točno pogođenih pitanja od strane igrača. Sve je pomno isplanirano i kontrolirano u svakom trenutku, napetost, velike svote novca, brzina odgovora, priča sve od prve do zadnje sekunde emisije. Znači jedan, nazovimo to kviz kao što je potjera ima godišnji buđet od karikiram 5 mil. kuna, za sve.. znači produkciju, fond nagrada, ljude koji plješću, snimatelje, tonce, tarika, lovce (koji potpisuju strogi ugovor o šutnji itd..) i u to se moraju uklopiti. Znači produkcija i HRT su ti koji daju koliko hoće, kada hoće i kome hoće. Lovci su prosječni poznavatelji kao i svakodnevni igrači, čista logika. Samo prepotentnost u samom kvizu, samih lovaca je bezobrazna i nadasve neprimjerena s obzirom na prosječno znanje i gnjusnu prevaru. Kviz potjera je klasična sprdačina kao i 90% kvizova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare