To je to što me zanima!

Elin ne zna što drugo s 'lovom' pa ruši skupu vilu i gradi novu

nagađa se da je rastavom od Tigera Woodsa dobila 540 milijuna kuna. Vila s šest spavaćih soba i osam kupaonica nije joj dovoljno velika pa ju je sravnila sa zemljom
Vidi originalni članak

Luksuznu vilu u Palm Beachu kupila je u ožujku prošle godine. Vrijednost nekretnine koja se prostirala na 840 kvadratnih metara bila je oko 65 milijuna kuna, no sad je to tek obična ruševina. Naime, Elin Nordegren (32) odlučila je skupocjenu vilu sravniti sa zemljom. Angažirala je velik broj radnika koji su buldožerom razrušili dom koji je kupila nakon rastave s Tigerom Woodsom (36). 

Čak šest spavaćih soba i osam kupaonica za Elin su navodno nedovoljni. Želi veći i komforniji dom pa je zato angažirala arhitekta koji će po njenim naputcima napraviti nacrte za, kako sama kaže, raj na zemlji kakav je oduvijek željela. Radnike je natjerala da potpišu ugovor prema kojem nikom ne smiju otkriti detalje njenog građevinskog pothvata.

nagađa se da je rastavom od serijskog preljubnika Tigera Elin dobila 540 milijuna kuna pa ni ne čudi što se odlučila na ovakav pothvat. Elin ima dadilju koja čuva njenu kćer Sam (4) i sina Charlieja (2). Dok im radnici grade novi dom oni žive u iznajmljenoj kući. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • drug Tito_1 06.01.2012.

    malo živčeki, ne?

  • lee01 06.01.2012.

    brzo će ona spizdit tu lovu,a onda će ga molit da ju primi natrag.

  • beebee 06.01.2012.

    tak isto i moj sin s legićima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare