To je to što me zanima!

Elisabetta i Clooney potvrdili su prekid: Više nismo zajedno

Par je nedavno viđen na romantičnoj večeri gdje nije bilo naznaka kraju njihove ljubavi. Glumac i glumica potvrdili su prekid te tražili da se poštuje njihova privatnost
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine talijanska glumica i holivudski glumac prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

-  Nismo više zajedno. Teško nam je, voljeli bi da poštujete našu privatnost - izjavili su George Clooney (49) i Elisabetta Canalis (32) u izvješću za Entertainment Tonight.

Vijest je veoma brzo obišla strane medije, a mnoge je i šokirala jer par je nedavno viđen na romantičnoj večeri u njihovom najdražem restoranu. Pisalo se i o mogućem vjenčanju, a Elisabetta je u posljednje vrijeme često spominjala da s Georgeom razgovara o braku iako je on već izjavio da se ne planira vjenčati po drugi put. 

- Veoma sam sretna. Moj muškarac je zaslužan što naša bajka traje - izjavila je Elisabetta nedavno. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • 23.06.2011.

    ''Poštovani'', vi na 24sata ste hrpa narcisoidnih debila, polupismeni, nenačitani i poluškolovani. Sad me slobodno banirajte za sva j***** vremena.

  • 23.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • -mariela- 23.06.2011.

    Ni on,ni ona mi nisu nista posebno. Uvijek sam se pitala koji klinac tolika frka oko njega,a takvih kao on svuda oko nas. Eno onaj Dusko iz Big Brothera mu slici,da ga je ulastiti kao Cloneya bio bi mu odlicna kopija:-)....i nije Cloney vido Ezela,pa se ufuro da je neka muskracina:-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare