To je to što me zanima!

Elizabeth izluđuje što joj dečko izgleda kao metroseksualac

Manekenka i glumica je poludjela nakon što ju je dečko Shane počeo ispitivati o raznim tretmanima protiv starenja. Pretjerao je s botoksom, kremama, dijetama...
Vidi originalni članak

Obožavatelji austrijskog igrača kriketa Shanea Warnea (41) bili su uvjereni da je njegova djevojka Elizabeth Hurley (46) kriva što u posljednje vrijeme izgleda poput pravog metroseksualca. No, čini se da je Warne kako bi se približio svom idealu sam pretjerao s botoksom, dijetama i raznim kremama. Iako mu je manekenka savjetovala da vodi više računa o izgledu, poludjela je nakon što ju je počeo ispitivati o raznim tretmanima protiv starenja.

- Ispitivao ju je za tretmane protiv starenja poput filera i botoksa, a njoj je to bilo bizarno. Sviđa joj se što je izgubio koji kilogram, no sve je izmaklo kontroli i  i pita se što će slijedeće učiniti. Liz ne želi izgubiti čovjeka u kojeg se zaljubila, ali sav taj razgovor o ženskim stvarima je pomalo zamara. On stalno traži savjete o kremama, pilinzima i istražuje učinak dijetnih sokova- rekao je nepoznati izvor za britanski Mirror.

No, unatoč tome Liz je još zaljubljena u Shanea i samo želi da se malo smiri.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • xiomara 15.08.2011.

    ja sam mislila da je ona glumica, a ne manekenka.. hm..

Komentiraj...
Vidi sve komentare