To je to što me zanima!

Ella Dvornik ide u dopisnu jer su je u školi zadirkivali

Danijela Dvornik ističe kako su joj vršnjaci često ružno dobacivali i i bili su jako bezobrazni prema njoj pa je Ella izbjegavala odlazak u školu
Vidi originalni članak

Ella Dvornik (17) kako tvrdi njena mama Danijela ide u dopisnu školu jer su je djeca u normalnoj školi zadirkivali. Danijela ističe kako su joj vršnjaci često ružno dobacivali i i bili su jako bezobrazni prema njoj pa je Ella izbjegavala odlazak u školu. Kako bi joj pomogli odlučili su je upisati u dopisnu školu gdje je sada napokon sretna. Mama Dvornik tvrdi da joj nije bitno da li će Ella nakon završetka srednje škole upisati fakultet jer samo želi da njeno dijete bude sretno.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ja___zg 06.07.2008.

    ovu ellu ni trebalo zatuć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • vea 06.07.2008.

    Neznam zašto taj članak stavljate pod show,to je za crnu kroniku.Zatišje je s Blatkom Kokoš,pa je sad ovo derište tema,strašno!

  • vea 06.07.2008.

    baš se čudim da je netko zadirkivao to ružno pače,koje od sebe radi još veču rugobu i takva je još željna publiciteta,što je najgore i dobiva ga.Ona je za specijalnu školu i to najbolje da ide u razred s Danijelom,obe su iskompleksirane do boli.Gura se na sva okupljanja što se događaju u Zg,,gdje su poznati.Šta si je ona ufurala u glavu,samo neznam ko je pušta,gdje su zaštitari? Baš se čudim toj djeci,što se spuštaju tako nisko da uopče obračaju pozornost na takvo nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare