To je to što me zanima!

Ella Dvornik je sad postala plavuša i radi kao fotograf

Ella Dvornik ima novu frizuru. Obojila je kosu u plavo pa sad nalikuje na bivšu najbolju prijateljicu Galu Svilan. Počela je raditi kao fotografkinja
Vidi originalni članak

Ella Dvornik (17) ima novu frizuru. Obojila je kosu u plavo pa sad nalikuje na bivšu najbolju prijateljicu Galu Svilan, koja je pobjegla iz kluba Gallery kad je Ella ušla. Kći Dine Dvornika, koja ide u večernju školu, nije došla plesati nego poslovno. Radi kao fotografkinja za internetski portal. Kako je tek početnica, zamolila je iskusne fotografe i kolege iz medija da joj pokažu kadrirati. Simona Gotovac vodila je klupski program.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • entoni 30.05.2008.

    Ajme kako je sada ružna ! Koja fotografkinja sa idiotom možda malim fotićem ? Kaj ju uče izmjerit ekspoziciju ? Ma bez veze, ni vredno komenta zapravo.

  • trešnja 30.05.2008.

    Izgleda da je danas dovoljno zvati se...Dvornik ili već koje poznato prezime.Škola nije važna,oni to znaju i bez škole i prakse i iskustva.Samo gledajte kako se proslave,nije važno što rade, to je sve lijepo i dobro,a običnoj djeci u školi hoće uzeti dušu za šaku znanja i sposobnosti.Baš onako kako kaže Pervan u svojoj Večernjoj školi,ali tko to podupire...svi mi što im posvečujemo takvu pažnju.Ma izignorirajmo ih sve bez škola i stručnog znanja!!!!

  • Maxich_1 30.05.2008.

    i dalje je ružna i glupa nedefinirana tinejđerka koja ima dobru obiteljsku podlogu pa se sad pokazuje u javnosti, samo, za razliku od nje, njeni su se nečim i bavili, a ne već u toj dobi radili ovakve gnjusobe kakve radi ona po novinama, uostalom, slike smo vidjeli. u neku ruku mi ju je žao jer će još duuugo biti izglubljena! zašto se ne ibrazuje i napravi nešto od sebe i tako bude uzor ostalim mladim ljudima? kakvi su joj to roditelji koji dozvoljavaju takvo ponašanje, ja bih njih stavila pred sovijalnu službu, ta ona je dijete kojem vlastiti roditelji opravdavaju ovakvo eksponiranje i ne potiču ju da se razvije u nekom pozitivnom pravcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare