To je to što me zanima!

Ella Dvornik na fetiš party došla je zaljepljenih grudi

Na fetiš partyju, koji je u nedjelju oduševio posjetitelje Aquariusa i osvježio klupsku ponudu u Zagrebu, pojavila se Ella Dvornik. Namazala se imitacijom krvi, a grudi si je zaljepila trakom
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 21

  • mbulic11 05.02.2008.

    ona kao neka buntovnica? a protiv čega se buni? kavijara i partija? ona nema pojma o ničemu.još je zelena

  • 15.01.2008.

    Kao prvo - nismo se SVI CERILI maloj Ellici, nego, mogu s velikom sigurnošću tvrditi, većina nas se ZGRAŽALA, što na njeno ponašanje, a još više na njene roditelje. Ali to je tak\'; moraš se zapitati tko je normalan uopće došao na ideju uslikavat\' Dvornikove? Pa, zar nam nije bilo dosta Dinino bljuvanje i pišanje s balkona po ljudima, drogiranje i opijanje!? Pa ni Danijela nije sva svoja, jer teško da bi inače našla riječi opravdanja za nakaradno ponašanje svoje \"male Ellice\" !!

  • BUBU 15.01.2008.

    nije da imam nešto protiv ovakvih događanja....jer i sama spadam u opis osobe sa svojim stilom....volim tetovaže i pirseve koje i sama posjedujem u većem broju....ali ovo šta ova mala izvodi????? nemam komentara!!! OK...SVI ZNAMO DA JE BIO NJIHOV(DVORNIKOV) SHOW NA TELKI....I SVI SMO SE CERILI MALOJ ELLICI KOJA JE POČELA POKAZIVATI ZNAKOVE \"BUNTA\" (??? AKO SE TO MOŽE TAKO NAZVATI)...ali ovdje nešto ne štima!!! i sama poznajem cure koje se oblače kao i ove na slikama....ali isto tako svako malo vidim i na my space-u da ta mala ella nije normalna cura!!!!! dovoljan je pogled na njen profil....i ljudima je jasno da ce mala za koju godinu biti, ne daj bože, gora od svog starog!!!! prvo je buntovnica...onda se baca u manekenske vode (i na space-u tvrdi da je model) ???....pa je EMO CURKA (POKRET EMOTIVNIH MULACA)....pa se slika gola i stavlja to na net.....i onda mi stvarno nakon ovoga jedino pada na pamet...da joj starci nemaju pojma o nikakvom odgoju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare