To je to što me zanima!

Ella Dvornik pokazala tetovažu koju je napravila u čast ocu Dini

Tu poruku dobile su Ella i majka Danijela na razglednici koju im je Dino poslao dok je bio u Švicarskoj. Danijela je tu razglednicu podijelila i na društvenim mrežama te objasnila koliko ju je oduševila
Vidi originalni članak

Blogerica Ella Dvornik (30) prošle godine napravila je tetovažu u čast preminulom ocu Dini Dvorniku, a sada se na Facebooku ponovo prisjetila uspomene i time dirnula mnoge pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dnevni podsjetnik - napisala je u opisu. 

Naime, na fotki se vidi njezina nadlaktica na kojoj je njegovim rukopisom istetoviran natpis 'Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik'. 

Podsjetimo, tu poruku dobile su Ella i majka Danijela na razglednici koju im je Dino poslao dok je bio u Švicarskoj. Danijela je tu razglednicu podijelila i na društvenim mrežama te objasnila koliko ju je oduševila. 

- Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Švicarske, doduše prije bi on došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci? - napisala je tada uz fotku na Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • sahalle 13.06.2021.

    Govnara novinarska.Završili ste osnovnu školi i mislite da ste novinari.Dno dna bez dna.Sroljana u pm.

  • antigona 12.06.2021.

    Da im nije bilo pokojnog Dine i dide Borisa po svojoj bi i ona i gospođa mama inteligenciji čistile javne zahode(ni za to nisu sposobne) kao još i mnogi drugi kaj se furaju na poznatim taticama i dr.

  • Roby621 11.06.2021.

    Ma ona je u K…u

Komentiraj...
Vidi sve komentare