To je to što me zanima!

Ella je u jeku razvoda uživala na piću s muškarcem, evo tko je on

Davor Paić vlasnik je jedne uspješne brodograditeljske tvrtke iz Kaštel Gomilice koja izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (32) ovih je dana bila na piću s misterioznim muškarcem. Sudeći prema oznaci koja se nalazili na njihovoj zajedničkoj fotografiji na Instagramu, riječ je o Davoru Paiću, partneru njezine prijateljice Nike Bijelić.

OPUŠTANJE NAKON OBVEZA FOTO Ella Dvornik uživala je na piću s misterioznim muškarcem

Davor Paić vlasnik je jedne uspješne brodograditeljske tvrtke iz Kaštel Gomilice koja izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije. 

S Ellom je uživao u jeku njezina razvoda od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45).

Da se razvode, Ella je potvrdila u kolovozu za Story

- Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče - rekla je.

DRUŽENJE S PRIJATELJICOM Ogrtač i čaša šampanjca: Ella Dvornik pokazala kako uživa

Mjesec dana ranije, u Zemljišnim je knjigama zabilježeno kako je Charles tužio Ellu i to zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik. 

- Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi, a u Zemljišnim knjigama stoji i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih. 

Par je u kuću u Balama uselio 2021. Godinu dana kasnije, Ella je otkrila kako je i dalje adaptiraju da bude po njihovim željama.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • HR100% 01.12.2023.

    Bitna ko semafor u gta

  • 29.11.2023.

    Charles Drugi

  • regma 29.11.2023.

    opet reklama za murve

Komentiraj...
Vidi sve komentare