To je to što me zanima!

Ellaine iz Seinfelda operirala rak dojke: 'Karcinome, je** se'

Zvijezda Seinfelda je s kemoterapijama završila u siječnju, a najavila je kako se uskoro vraća na snimanja. Trenutno utjelovljuje američku potpredsjednicu u TV-seriji 'Veep'
Vidi originalni članak

Veliki liječnici doveli su do izvrsnih rezultata i sreće. Nakon operacije spremna sam za rock koncert, našalila se glumica Julia Louis-Dreyfus (57). Zvijezda Seinfelda, koju većina gledatelja pamti po ulozi Elaine, nedavno je bila na operaciji odstranjivanja tumora dojke, a fotografijom je bolesti poslala snažnu poruku.

- Karcinome, je** se! Evo moje prve fotografije - napisala je Louis-Dreyfus uz fotografiju na kojoj se ne da naslutiti da je bolesna.

- Apsolutno si prekrasna - poručila joj je kolegica Ellen DeGeneres (60). I obožavatelji se dive njezinoj borbi.

- Zaslužuješ gromoglasni pljesak i poštovanje, čak i od mene koji sam isto to proživio - napisao joj je jedan od fanova.

Vijest da boluje od raka, Louis-Dreyfus objavila je svega nekoliko dana nakon što je osvojila šesti po redu Emmy. Sredinom siječnja glumica je objavila kako je završila s kemoterapijom, a sada posebno zahvaljuje liječnicima bez kojih, kako kaže, ne bi preživjela.

- Dobra vijest je da imam podršku predivnih ljudi, svoje obitelji i prijatelja te zdravstveno osiguranje, a loša je da sve žene nisu te sreće - rekla je tada Louis-Dreyfus.

Već je najavila kako se uskoro vraća na snimanja. Trenutno utjelovljuje američku potpredsjednicu u TV-seriji 'Veep'. Prošle godine je za tu ulogu osvojila nagradu Emmy te tako postala glumica koja je dobila šest nagrada za redom i to za istu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BarçaCro 16.02.2018.

    Elaine*

  • najindustrijalizovanija 15.02.2018.

    Potječe od bogatih roditelja ali ona je i sama vrlo uspješna

  • WinZip 15.02.2018.

    lijepa ali može da je naguzim

Komentiraj...
Vidi sve komentare