To je to što me zanima!

Ellen: Dijete Eve i Ryana bit će savršeno, dijelom superjunak

DeGeneres je na Twitteru čestitala glumcima ubrzo nakon što su potvrdili da čekaju prvo dijete. Mendes je u sedmom mjesecu trudnoće, a Gosling se veseli djetetu
Vidi originalni članak

Veselim se njihovu djetetu jer će biti najljepše i mama će ga najljepše odijevati, a zahvaljujući roditeljima prve riječi izgovorit će na engleskom i španjolskom, napisala je Ellen DeGeneres (56) na društvenoj mreži. Dodala je i da će dijete biti dijelom superjunak i romantičar. Voditeljica je čestitala glumačkom paru ubrzo nakon što su potvrdili da čekaju prvo dijete. Eva Mendes (40) u sedmom je mjesecu trudnoće, a Ryan Gossling (33) veseli se djetetu. 

Vijest je šokirala njihove obožavatelje jer su tako dugo uspjeli skrivati trudnoću. 
O tome se počelo nagađati još u veljači kad američka glumica kubanskih korijena zbog zračenja nije htjela proći kroz skener u zračnoj luci. Par je u vezi od 2011. godine, no, unatoč rođenju djeteta, neće se vjenčati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Crni Zoki 10.07.2014.

    Dobiti cu puno minusa,ali neka. Za mene to nije normalno. Ne mrzim takve ljude,ali sve jedno mi nije normalno. Jace je od mene da bi rekao suprotno. Ne zelim se svidjeti svijetu,ali moja dusa kaze da ovo nije nimalo zdravo za jedno takvo dijete. Oprostite mi ako sam koga uvrijedio s tim razmisljanjem.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.07.2014.

    žao mi je djeteta.ne zbog toga ko su mu roditelji nego zato kaj već vidim raspad za godinu dana i djete će postat loptica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare