To je to što me zanima!

Elli Dvornik je obožavateljica pohvalila izgled grudi pa joj je otkrila i koliko ih je platila...

Pratiteljicama je otvreno odgovarala na pitanja o estetskim zahvatima na kojima je bila, njihovim cijenama, a priznala je da je iznimno zadovoljna...
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (32) otkrila je koliko je platila operaciju grudi i nosa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je počelo jednostavnim komplimentom pratiteljice koja je pohvalila Elline grudi i rekla da ako ikada bude radila operaciju, želi njezin model, na što je pjevačica pohvalila svog kirurga. Naglasila je da joj je bilo najvažnije da izgledaju prirodno. 

Nakon toga ju je druga pratiteljica pitala koliko joj je trajao oporavak od operacije, na što je ona odgovorila da joj je bio teži od onog nakon carskog reza. 

PUSE BEZ USTRUČAVANJA Poznate dame u zanosu: Riva je mazila guzu Elli, Mišerić skočila na Nives, Madonna na Britney

- Užas je. Ne možeš niti svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implantanti. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. 3-4 dana si skroz nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u shopping centar - otkrila je Ella.

Ella je osim grudi, operirala i nos prije nekoliko godina, a tada je priznala da su razlozi za tu operaciju bili isključivo estetski.  

- Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati - rekla je tada brutalno iskreno.

OTVORILA DUŠU Ella Dvornik pričala o najljepšim sjećanjima na oca pa otkrila zašto ima poteškoće u govoru...

Pjevačica je od početka odlučila biti vrlo otvorena o plastičnim operacijama, a otkrila je i koliko su je ti zahvati koštali. 

- Svi me pitate za cijenu sisa i nosa. Prije 4-5 godina sam platila 4000 eura za oboje. Ne znam koliko je sad, ali koliko god da je, vrijedi. Ne podnosim stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam baš zadovoljna rezultatom, ali na vama je da odaberete. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VLADEK72 31.05.2023.

    raspametila fanove, čak 5 komemtara i to negativnih

  • mdcro24 25.05.2023.

    Koja nebitna likusa

  • tomo.os 25.05.2023.

    Stvarno ne znam s čime nas je ova zadužila da ovdje moramo svakih nekoliko dana čitati šta je napisala na društvenim mrežama, i to o kojim temama. Teško mi je shvatiti da je netko i tamo prati, ali to je već stvar osobnog izbora. Mladi trebaju koristiti vlastite glave i donositi vlastite zaključke umjesto praćenja nekakvih influensera koji se postavljaju da sve o svemu znaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare