To je to što me zanima!

Elon Musk kontaktirao Kanyea nakon kontroverznih objava o židovima: 'Zabrinuo sam se...'

West je u subotu navečer napisao da će uskoro krenuti u 'defcon3 protiv židova'. To je očita referenca na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON
Vidi originalni članak

Elon Musk (51), milijarder i budući novi vlasnik Twittera, razgovarao je s Kanyeom Westom (44) o kontroverznim izjavama koje je reper pisao na Twitteru pa mu je nakon toga 'zamrznut' profil na toj platformi

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Musk je s pratiteljima na Twitteru podijelio da se obratio Westu u vezi incidenta. 

- Danas sam razgovarao s Yeom i izrazio zabrinutost zbog njegovog nedavnog tweeta, za koji mislim da ga je uzeo k srcu - napisao je u ponedjeljak navečer. 

West je u subotu navečer napisao da će uskoro krenuti u 'defcon3 protiv židova'. To je očita referenca na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. 

Sat vremena nakon što je objavljen, Twitter je uklonio tweet jer se protivio njihovim pravilima, ali sw West opet javio.

- Vi ste se poigravali sa mnom te ste pokušali zacrniti svakoga tko se protivi vašem planu - napisao je. 

Nakon toga su njegovi Twitter i Instagram računi su bili privremeno 'zamrznuti' zbog antisemitskih objava koje je pisao, a glasnogovornici Twittera i Instagrama izjavili su kako je Ye objavljivao poruke koje krše njihova pravila. 

Kad je Kanye ponovno dobio pristup Twitteru, Musk mu je zaželio dobrodošlicu. 

- Dobrodošao natrag na Twitter, prijatelju! - napisao mu je. 

INTRIGANTNA KAMPANJA Karleuša stala u obranu Kanye Westa i potom obrisala objavu: 'Mi se jako dobro razumijemo'

Podsjetimo, prije tjedan dana se Kanye na prezentaciji svoje YZY SZN 9 kolekcije u Parizu pojavio u crnoj majici koja je na leđima imala natpis 'White Lives Matter', a naprijed lik pokojnog pape Ivana Pavla II. 

Kada se neki dan reper pojavio na košarkaškoj utakmici svoje kćeri North (9) za tu je priliku ponovno odjenuo svoju majicu s kontroverznim natpisom 'White Lives Matter'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 24.10.2022.

    da li ja činim neko zlo, ili kršim zakon ako velim da, recimo, nemrem židove smislit ?! postoji li neki zakon koji obvezuje da ih se voli ili imam pravo na svoje uvjerenje i mišljenje ?!

  • Koronaprevara 12.10.2022.

    Židovska posla

  • IO 11.10.2022.

    Nikome nije cudno od kuda tolika averzija prema zidovima kroz povijest? Po cijelom svijetu i kroz cijelu svoju povijest imaju svoje mrzitelje i to ne samo među nacistima... Pa nije sad da je i KW postao nacista. Malo cudno obzirom na svoje porijeklo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare