To je to što me zanima!

Elon Musk u tajnosti je dobio još jedno dijete s bivšom? Dali su mu ime Techno Mechanicus...

Elon Musk ima još desetero djece s tri različite žene. On i Grimes prvo dijete, X Æ A-12, dobili su 2020. godine. Drugo dijete, kći Exu Dark Sideræl Musk dobili su 2021. godine
Vidi originalni članak

Pisac Walter Isaacson autor je nove biografije o Elonu Musku, koja izlazi u ponedjeljak. U njoj je otkrio kako je Elon u tajnosti dobio treće dijete s bivšom partnericom, pjevačicom Grimes.

Možda joj pomogne i ELON Muskova bivša želi umrijeti u svemiru: 'Mars bi bio idealan'

Knjigu je recenzirao New York Times te su se tako otkrili dijelovi knjige koja će tek izaći. Spisateljica New York Timesa, Jennifer Szalai, otkrila je da su treće dijete nazvali Techno Mechanicus, skraćeno Tau. 

- Glazbenica Grimes, majka troje Muskove djece (postojanje trećeg, Techno Mechanicusa, nadimka Tau, dosad je držano u tajnosti), njegov 'demonski' bijes opisuje kao mentalni sklop koji 'uzrokuje mnogo kaosa.' Ona također inzistira da mu to omogućuje da obavi posao - napisala je Jennifer. 

Njena se recenzija proširila društvenim mrežama, a brojni su komentirali neobično ime djeteta.

- Neću lagati, Techno Mechanicus je ludo ime - napisao je jedan.

- Imaju apostrof u svom imenu i ne mogu koristiti pola web stranica. Ovoj jadnoj djeci neće biti lako - pisali su.

BORBA U KAVEZU Zuckerberg 'spustio' Musku: 'On ne shvaća to ozbiljno. Nikako da potvrdi datum, izvlači se stalno'

Elon Musk ima još desetero djece s tri različite žene. On i Grimes prvo dijete, X Æ A-12, dobili su 2020. godine. Drugo dijete, kći Exu Dark Sideræl Musk dobili su 2021. godine. Nedavno su prekinuli, a sada se saznalo i za njihovo treće dijete.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Korísníčko íme 10.09.2023.

    A što nebi svoje ime Elon promijenio u Tenkre? Bolje bi mu pristajalo.

  • 10.09.2023.

    I to jadno dite može ić u školu zajedno sa kardashian, majom shupak itd.itd škola za dicu "čudnih imena " a nisu komšijska hahahahah

  • Passepartout2. 10.09.2023.

    Moglo je biti i gore. Jednog dana mali Indijanac upita svog djeda poglavicu. - Djede, kako je moj brat Bijeli Oblak dobio ime? - U trenutku kad se rodio, pogledao sam u nebo i vidio kako nebom prolazi bijeli oblak. - A kako je moja sestra Gromovita Ptica dobila ime? U trenutku kad se rodila, zagrmjelo je. Pogledah u nebo i vidjeh pticu koja je preletjela wigwam u kojem se rodila. Nego, zašto pitaš Dva Psa Koja Se Hebu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare