To je to što me zanima!

Elton John izabrao je lezbijski par za kume sinu Zacharyju

Ingrid Sischy i Sandy Brant najbolje su prijateljice pjevača i njegova partnera Davida. Za kuma su mogli izabrati bilo koga iz svijeta šoubiznisa, no cure su bile idealne
Vidi originalni članak

Pjevač i njegov partner David Furnish (48) roditelji su postali na Božić prošle godine. Sinu su dali ime Zachary Jackson Levon Furnish-John. U Kaliforniji ga je rodila surogat majka, a pri porodu je težio 3,24 kilograma. Mnogi prijatelji Eltona Johna (63) htjeli su biti kumovi dječaku, no glazbenik i njegov partner tu su ulogu dodijelili lezbijskom paru  Ingrid Sischy (58) i Sandy Brant (55). 

- Elton je mogao izabrati bilo koga iz svijeta šoubiznisa da bude kum Zacharyju, no on i David izabrali su bliske prijateljice jer imaju povjerenja u njih i znaju da će svoju ulogu shvatiti ozbiljno - rekao je prijatelj para. 

Uz to što će biti kume, bit će i Zacharyjeve skrbnice u slučaju da se Eltonu i Dvidu nešto dogodi. 

- Cure su Davidove i Eltonove najbolje prijateljice. Godinama zajedno ljetuju i druže se tijekom božićnih blagdana. Iskrene su i jedinstvene - dodao je prijatelj para. 

Ingrid je bila urednica časopisa 'Interview' koji je pokrenuo Andy Warhol. Sandy je prije veze s njom bila u braku s milijarderom Peterom Brantom s kojim ima petero djece. 

Zachary bi mogao dobiti još kumova ili kuma jer David želi da tu ulogu dobije i netko od članova njegove obitelji. Dječak u Los Angelesu živi s dadiljama u apartmanu vrijednom 11 milijuna kuna koji su Elton i David uredili za njega. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • istina52 10.01.2011.

    .........dijete ima sve i svakoga uz sebe i to će na žalost tako i biti, nije ono krivo što je rođeno od surogat majke, prava majka je nepoznata donatorica, pravi otac je Elton John ili nije to se ne zna ali se zna da je i otac donator, zatim uz dijete su svakodnevno dvije dadilje, dva oca, a kad naraste bit će i dvije prijateljice njegovih roditelja koje će i skrbiti o njemu ako zatreba, na sve se je mislilo osim na emocije djeteta kako će ono uspjeti u životu pronaći skromnije uzore od prevelikog bogatsva koje će nasljediti i osoba koje će uz njega biti tokom njegovog odrastanja, klasičnu obitelj upoznat sigurno na ovaj način neće, a da li će ju ikada žaželjeti to je isto tako upitno, a kad bude saznalo o svom porijeklu uz pomoć mnogih osoba, ali ne uobičajeno između žene i muškarca roditelja djeteta ne znam kakav će imati ubuduće stav o svemu tome!

  • Kurčubić 10.01.2011.

    I kaj će to jadno dijete, kad ga 2 muška odogoje koji će se i ljubit pred njim i ostalo? Mali će isto postat gay kad odraste, u to budite sigurni. To su bolesni ljudi koji šire svoju bolest i na malu djecu. Meni to nije normalno

  • Lazni Branitelj 09.01.2011.

    Cestitam na prinovi !!!!!!!!!. Uzivam u lupetanju iskompleksiranih moralnih vertikala, normalnih, naravno! hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare