To je to što me zanima!

Emily Ratajkowski se obukla i pozirala s psićem Colombom

Na veliko oduševljenje fanova, Emily Ratajkowski redovito objavljuje izazovne i golišave fotografije koje izazivaju lavinu komentara na račun njezinog izgleda. Sada se odlučila odjenuti i pozirati s ljubimcem...
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (27) je u zadnje vrijeme često viđena kako šeće ulicama New Yorka s ljubimcem. Na društvenim mrežama podijelila je novu fotografiju s psom Colombom i raznježila ponovno mnoge obožavatelje.

U braku je s glumcem Sebastianom Bearom-McClardom (32) od veljače 2018., a par se vjenčao nakon samo dva mjeseca veze te su nabavili novog člana koji će, kako kaže težiti, i do 60-ak kilograma.

Na veliko oduševljenje vjernih pratitelja, Emily redovito objavljuje izazovne i golišave fotografije koje izazivaju lavinu komentara i pohvala na račun njezinog izgleda. Na društvenim mrežama je upravo zbog golišavog poziranja često prozivaju, no ona tvrdi kako je ružni komentari više ne pogađaju. 

Najčešće ju fotografira suprug. Američkom glumcu, kako kaže, ne smeta njezino skidanje, a nije ljubomoran ni na brojne poruke muškaraca koje joj stižu u inbox. 

- Nije mi neugodno skinuti se za ulogu. No kada me prijatelji slikaju na odmoru, sramežljiva sam. Čak i kada moj suprug izvuče fotoaparat jako sam nervozna jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je manekenka.

Ratajkowski je do sada imala manje zapažene uloge u filmovima poput 'Nestala', 'Osjećam se lijepa' i 'Cruise' te u trileru 'Welcome Home' u kojem glumi uz bok s Aaronom Paulom (39), zvijezdom serije 'Breaking Bad'. 

OSVOJILA TEKSAS Emily Ratajkowski kao plavuša: 'Uživila se u ulogu kaubojke'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brick 24.06.2019.

    hahaha obukla se! koja vijest!

  • Roseana 23.06.2019.

    Udarna vijest-Emily se obukla 😎

  • davor83 22.06.2019.

    Kakav clanak hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare