To je to što me zanima!

Emily Ratajkowski u prozirnoj haljini: Odvažnu kombinaciju nosile su Sonja Kovač i Rihanna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se Emily pojavila u nešto tamnijoj verziji haljine, mnoge je podsjetila na odvažnu kombinaciju Sonje Kovač. Petlje je ranije imala i Rihanna koja je ispod haljine nosila samo gaćice
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (31) na proslavi 50. godišnjice 'W magazina' u New Yorku pojavila se u odvažnoj modnoj kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nosila je mrežastu haljinu koja je više pokazala, nego sakrila. Emily je u takvom outfitu pokazala donje rublje, a mnogi su primjetili i njezinu zanosnu vitku figuru.

Odvažno izdanje u potpunosti je izrađeno od tanke mreže.

Brojni obožavatelji komentirali su i kako je menekenka istaknula svoj seksipil na proslavi rođendana.

MAMILA POGLEDE Sonja Kovač zablistala u modnoj kombinaciji od 40 tisuća kuna

Ovakvu haljinu, ali nešto svijetlije boje, imali smo prilike vidjeti ranije i na Sonji Kovač (38). Na crvenom tepihu Storyjevog Hall of Fame partyja u lipnju ove godine Sonja je imala seksi haljinu.

Na sebi je nosila body boje kože i mrežastu haljinu ispod koje se sve naziralo, pa čak i polugola stražnjica koju je Sonja ponosno istaknula.

Sonja nije jedina koja se odlučila za ovakvu modnu kombinaciju. U sličnoj se pojavila i plesačica Paula Jeričević koja je na crvenom tepihu pozirala s plesnim parternom iz showa 'Ples sa zvijezdama', mladim glumcem Filipom Vidovićem.

A petlje je, još 2014. godine, imala i pop zvijezda Rihanna (33). U haljini na koju nalikuje Sonjina došla je na dodjelu modnih nagrada, a nosila ju je - bez grudnjaka.

Ipak, RiRi je ovim izdanjem danas nezadovoljna, ali ne zato što je pokazala gole grudi.

- Jedino zbog čega u životu žalim je što tad nisam nosila šljokičaste tangice - izjavila je pjevačica svojedobno za časopis Elle. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nap7 14.10.2022.

    emily je ljepotica

  • Cirenac 13.10.2022.

    Nidko je pala.

  • Freedom to own guns 13.10.2022.

    Grozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare