To je to što me zanima!

Eminem slavi 41. rođendan, koji mu je najveći hit u karijeri?

Svjetsku popularnost stekao je 1999., izlaskom albuma The Slim Shady LP. Nakon uspjeha njegovih albuma osnovao je vlastitu izdavačku tvrtku Shady Records
Vidi originalni članak

Marshall Bruce Mathers III, rođen 17. listopada 1972., poznatiji kao Eminem, je američki rap glazbenik, producent i glumac. Višestruki je dobitnik nagrade Grammy. Prodao je preko 80 milijuna albuma po cijelom svijetu te je među najuspješnijim hip-hoperima svih vremena. 

Svjetsku popularnost stekao je 1999., izlaskom albuma The Slim Shady LP. Nakon uspjeha njegovih albuma osnovao je vlastitu izdavačku tvrtku Shady Records, koja je uzdigla mnoge repere, uključujući i jednog od najpoznatijih, 50 centa.

Eminem je tijekom karijere izdao 10 albuma, a najavio je i 11. album "The Marshall Mathers LP 2", kojeg izdaje ove godine. Koji mu je najveći hit procijenite sami.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tirolski_hajdukovac 18.10.2013.

    gdje je na toj listi cleaning out my closet?

  • Antonio The Croatian 17.10.2013.

    Eminem mi je najdraži reper.Pisme su mu super i on je super kao pjevač.Najvažnije je to da se ne drogira poput većine repera.

  • tirolski_hajdukovac 17.10.2013.

    on mi je najdrazi reper jer stvarno ima tekste s dobrim message-om iako se mozda ne izrazava bas najbolje pa mu na svakoj omotnici albuma stoji parental advisory explicit content xD ali inace bas super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare