To je to što me zanima!

Emma je kao djevojčica pjevala s Doris Dragović, a publiku je osvojila stihovima njene pjesme

Što se mene tiče uopće ne trebaš pjevati ništa zahtjevnije jer mislim da ti svoj put vidiš u ovoj vrsti glazbi. Ovo si otpjevala prekrasno, točno, mislim ako te Doris gleda da će biti i ponosna i sretna, rekla je Maja Šuput
Vidi originalni članak

Ma joj Emma ti si apsolutno gotov proizvod. Na tebi sve štima, od izgleda, ponašanja, pjevanja, tvoje samouvjerenosti. Što se mene tiče uopće ne trebaš pjevati ništa zahtjevnije jer mislim da ti svoj put vidiš u ovoj vrsti glazbi. Ovo si otpjevala prekrasno, točno, mislim ako te Doris gleda da će biti i ponosna i sretna, rekla je o nastupu Emme Uvalić (17) u 'Supertalentu' Maja Šuput.

Mlada pjevačica na pozornici emisije otpjevala je pjesmu 'Jedini' Doris Dragović. Već nakon prvih stihova, dobila je glasni pljesak.

- Želim za idući nastup čuti nešto izazovniju pjesmu - rekao je Fabijan Pavao Medvešek, a s njim se složio i Davor Bilman.

TKO ĆE PROĆI DALJE? Plesači i ulični svirači obilježili su sedmu emisiju 'Supertalenta'

- Bilo bi stvarno super da probaš nešto drugačije, izaći iz tih svojih cipela. Iako su OK cipele - poručio je.

Emma je kao djevojčica s 9 i 13 godina u Lisinskom i u Areni nastupila s Doris Dragović. Za svoj nastup u 'Supertalentu' dobila je četiri "da" od žirija je prošla u daljnje natjecanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nix 55 07.11.2022.

    Emmu pratin od prvih nastupa, mislim da nije pustila dobrih 40% koliko inace moze, a i u godinama je kad se glasnice mijenjaju, bit ce to dobro 😉

  • 07.11.2022.

    Uopce nema glas za pjevanje. A niti sluha bas, stalno je grijesila...

  • Zlatna Vuga 07.11.2022.

    Pa da nisu iza svake druge točke reklame od pol sata možda bi mogla dočekati poslušati i odgledati sve kandidate, ovako moram gledati naknadno. I onda kad pregledam vidim da nisam puno toga propustila jer ovi šta pjevaju nisu do sada ništ posebeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare