To je to što me zanima!

Emma Watson pozirala je u toplesu i podijelila obožavatelje

Glumica je mnoge iznenadila svojim najprovokativnijim izdanjem do sada. Watson je za časopis Vanity Fair pozirala u toplesu, dok je grudi djelomične prekrila bolerom
Vidi originalni članak

Emma Watson (26) izazvala je lavinu reakcija zbog fotografija koje su osvanule u časopisu Vanity Fair. Na jednoj od njih, glumica pozira u toplesu, dok joj grudi prekriva bijeli bolero. 

- Zbog uloge Belle u filmu 'Ljepotica i zvijezda' imam osjećaj kao da sam se na ekranu napokon iz djevojke pretvorila u ženu - kazala je Emma, najpoznatija po ulozi simpatične 'štreberice' Hermione u filmovima o Harryju Potteru.

No njena golišava 'fotka' nije se svima svidjela. Neki smatraju da je glumica, poznata do feminističkom aktivizmu, licemjerna jer se odlučila razgolititi pred fotoaparatom. 

- Nije li bolje da dokazuje da se može biti uspješan i ako se ne skineš. Kakvu poruku šalje malim djevojčicama koje će ići gledati 'Ljepoticu i zvijer?', a zatim će je vidjeti golu u nekom časopisu - glasi jedan od komentara. 

No oni koji su stali na Emminu stranu ističu da glumica svoju seksualnost nikada nije skrivala. Nedavno je otkrila i da je pretplaćena na internetsku stranicu posvećenu ženama i seksu te je rekla da se nikada nije osjećala seksepilnije. 

- Seksualnost je dio svake žene, nije loša feministkinja ako ima 'fotku' na kojoj 'viri' dio golih grudiju - napisao je jedan korisnik Twittera. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Radazin 02.03.2017.

    5 bodova za gryffindor !

  • 02.03.2017.

    Ma kakv toples pa pola ovih s Oskara je vise pokazalo u haljinama. Ali iskreno ne razumijem svu pompu oko ove cure . Slatka je i ok glumica...ali nothing special

  • 01.03.2017.

    ženska apsolutno bezvezna, ne znam kome ona može bit lipa. možda nekom ko ima problema s vidom

Komentiraj...
Vidi sve komentare