To je to što me zanima!

Emotivno druženje: Prijatelji Ivane Popović slavili njen život

Na slikarskom platnu prijatelji su ispisivali poruke, crtali, ali i kupovali Ivanine 'Promatrače'. Kiparica ih je od 2002. napravila oko 20.000 komada
Vidi originalni članak

U zagrebačkom klubu Funk prijatelji su se zadnji put pozdravili s preminulom kiparicom i dizajnericom Ivanom Popović. Druženje je organizirao Ivanin bivši zaručnik Luka Peroš (40). Zamislio ga je kao slavlje Ivaninog života i karijere. Na slikarskom platnu prijatelji su ispisivali poruke, crtali, ali i kupovali Ivanine 'Promatrače'. Kiparica ih je od 2002. napravila oko 20.000 komada.

U klubu su bile i njezine kćeri Ava (11) i Luna (18). Primale su izjave sućuti i razgovarale s majčinim prijateljima. Mislav Čavajda (36) rekao je da je Ivanu smatrao velikom prijateljicom mada se nisu često viđali. 

- Pamtit ću je po veselju, iskrenosti. Nije trebalo puno druženja da se jedno drugom otvorimo. Već prvi put smo razgovarali kao da se godinama poznajemo. Uz nju sam se osjećao slobodno, da pričajući s njom zapravo dijelimo nutrinu - rekao je Čavajda.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • teuta13 10.01.2017.

    Članak ko' članak ... ako se nekome ne da čitati članak o Ivani Popović onda neka ne "klika " na njega - vrlo jednostavno ! Toliko " hejta " u komentarima od ljudi koji ju očito ne poznaju se može doživjeti samo u Hrvatskoj....kog briga da li se ona vama sviđala ili ne - zato i postoji umjetnost da se ne svidi svakome- i kog briga jel' imala para i ko' joj je bio tata .. žena je mrtva - bila je pozitivna i borila se do kraja, barem bi tome trebala biti uzor mnogima, a iza nje su ostale dvije curice bez majke, pa ako niste imali poštovanja prema njoj imajte barem prema djeci i suzdržite se debilnih komentara barem pijeteta radi !!!

  • zvjezdana pikl_1 06.01.2017.

    Žao mi je djece ostali su bez majke.Svi glumci poznate osobe na bilo koji način mogu se staviti u poziciju:Što bi bilo s mojom djecom da se meni to desi. Bilo bi dobro da sve javne osobe naprave neki spot ili slično u medijima i da pokažu koliko je ta bolest smrtonosna,preventiva ili da se sa zalaganjem potrude nabaviti još koji aparat da se u ranoj fazi neke stvari vidie.Naravno koliko je to moguće ne znam ali pregledi,papatesti,samopregledi spase ženu.

  • sparovci 06.01.2017.

    Zato se toliko i pise o njoj jer je njegova kcer i jer je mrzila sve hrvatsko. Ima nesto zajednicko sa ovim portalom

Komentiraj...
Vidi sve komentare