To je to što me zanima!

Enesa Bešlagića ni gripa ne može spriječiti u zavođenju

Pokošen gripom, bolesni Aleš po cijele dane samo leži na kauču pod dekicom dok ga brižni Miron pokušava izliječiti na svoj način - kuhanim vinom
Vidi originalni članak

I u večerašnjoj epizodi humoristične serije 'Kriza', koja se na RTL Televiziji prikazuje od 22.00 sata, ekipa u sastavu: Aleš, Miron, Jeremija i Kifla ponovno će nasmijati gledatelje do suza.

Pokošen gripom, bolesni Aleš po cijele dane samo leži na kauču pod dekicom dok ga brižni  Miron pokušava izliječiti na svoj način - kuhanim vinom! No uskoro se i čitavo društvo zarazi nemilosrdnom bolesti, a prvi, naravno, poklekne  Jeremija. I dok Kiflu zaokupljaju stvari koje drugi ljudi ne primjećuju, Miron još jednom pokaže kakav je frajer – u kafiću zanosna crnokosa Nejra citira Henryja Millera, a Miron na svoj šarmantan način nastavlja citat I zapanjuje, ne samo nju nego I cijelu ekipu! Čini se da je među njima rođena ljubav na prvi pogled ili, točnije, na prvi citat.

No ipak, govorimo o starom zavodniku Mironu, koji uvijek ima nekog asa u rukavu pa je za očekivati sve, samo ne da se zaljubi. Hoće li ipak pokleknuti, ne propustite pogledati večeras od 22.00 sata na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mutna77 24.11.2013.

    serija bezveze

  • SILVIJA_2 24.11.2013.

    serija je preglupa ...enes očajnik koji je svoj jad pokazao u izjavi poslije utakmice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare