To je to što me zanima!

Engleska kraljevska obitelj u izdanju koje dosad niste vidjeli

Johnny Depp prvo je kupio sliku gole vojvotkinje, a navodno je naručio i drugu na kojoj će Kate ponovno biti gola. Oduševile su ga slike koje slika umjetnik Pegasus
Vidi originalni članak

Elizabeta II. (88) kao pin-up djevojka, gola Kate Middleton (32) s krunom na trudničkom trbuhu i princ Harry (30) koji rukama skriva spolovilo krasit će dom holivudskoga glumca.

Zvijezda filma “Pirati s Kariba” kontroverzne umjetnine uličnog slikara koji radi pod imenom Pegasus otkrio je na izložbi u Londonu. Johnny Depp (51) prvo je kupio sliku gole vojvotkinje, a navodno je naručio i drugu na kojoj će Kate ponovno biti gola.

- Cijena je poslovna tajna, ali mogu reći kako je riječ o peteroznamenkastom iznosu - kaže Pegasusov menadžer. Depp je kupio i sliku kraljice Elizabete u kratkoj haljini s uzorkom engleske zastave. Platio ju je 243.000 kuna.

- Svidjela mu se slika na kojoj je vojvotkinja Kate kopija Djevice Marije. Možda mu napravim jednu - kaže Pegasus. 

Goli mlađi princ krasi zidove zahoda kafića

Nakon što je Harry mrtav pijan tulumario u Las Vegasu 2012., Pegasus je napravio sliku na kojoj je princ gol. Izložili su je u zahodu kafića, a jedna je i u skate parku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • baba18 16.12.2014.

    to ti jedna osoba radi babaluiju x , a sada vidim i meni a neznam kome sam se zamjerila i sa čime !!

  • MaliOdPalube_1 16.12.2014.

    Zasto ti imas toliko minusa, jeli to neki glitch il sta?, mislim da nije ni 25 ljudi otislo na komentare a ti vec imas toliko minusa

  • kung fu panda 16.12.2014.

    jel dobio dozvolu za ovo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare