To je to što me zanima!

Engleska priča: Zrinka je otišla na novu audiciju u London

Iako su neki tvrdili da je zbog veze s Nikom Kranjčarom odustala od inozemne karijere, Zrinka Cvitešić je opet u Velikoj Britaniji. Veseli se vidjeti svoje kolege
Vidi originalni članak

Htjeli ili ne, od petka do kraja sljedećeg tjedna sam u Londonu i jedva čekam vidjeti vas, napisala je prije nekoliko dana Zrinka Cvitešić (34) na društvenoj mreži. Naša najuspješnija glumica u inozemstvu više je od godinu dana glumila u hit mjuziklu “Once” na West Endu. Za ulogu Djevojke dobila je i najprestižniju nagradu Olivier. Doznajemo da je u britansku prijestolnicu otišla na novu audiciju.

S obzirom na to da je već rekla kako se u Engleskoj poslovi gube ako prerano otkriješ drugima o čemu je riječ, i od svojih prijatelja taji nada li se novom kazališnom projektu ili filmu. Doznajemo i da je s njom otputovao i dečko Niko Kranjčar (29) u kojeg se zaljubila šetajući se s njim uz obalu Temze. Osim što će Zrinki biti potpora, Kranjčar se išao javiti u svoj klub Queens Park Rangers, gdje bi želio ostati igrati i sljedeću sezonu.

Zrinka je na društvenoj mreži istaknula kako se silno veseli vidjeti britanske prijatelje i kolege koje nije vidjela od kraja svibnja kad su se Niko i ona vratili u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vlastpri 30.06.2014.

    ajde više dosta, kako se stalno piše o tuđim brakovima i vezama, pa zar autori nemaju vlastiti život ????

  • fiondica 30.06.2014.

    Niko mi malo na prvoj slici baca na Concitu.

  • bbbdado 30.06.2014.

    Sretno Niko , trebat će ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare