To je to što me zanima!

"Engleski pacijent" Ralph Fiennes snimao prolaznice

Britanski glumac navodno dogovara novi film. U Tkalčićevoj ulici jeo je hobotnicu, pa teletinu, a ispijajući vino bacio je oko i na atraktivne dame
Vidi originalni članak

Ne želim razgovarati. Na večeri sam s prijateljima, rekao je pomalo grubo britanski glumac. Ralph Fiennes proslavio se ulogama u “Engleskom pacijentu” i “Schindlerovoj listi”. U Hrvatskoj je već nekoliko dana, a u petak je stigao u Zagreb. Ralph je uživao u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici u restoranu Panino. Iako je navodno želio da ga nitko ne ometa, Ralph je izabrao stol tik uz šetnicu gdje su ga svi mogli vidjeti. Ispijajući bijelo vino, glumac je probao i našu hranu. Za predjelo je jeo hobotnicu, a nakon toga poželio je i teleći file. Za desert je uzeo voćnu salatu u dinji. Ralph u Hrvatskoj obilazi gradove kako bi pronašao idealne lokacije za svoj novi film, u kojem će glumiti i biti jedan od producenata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • woodstock1 14.07.2008.

    mrzim te umišljene zvjezdice! ok, došao je u zagreb, nije baš da se svaki dan brad i angelina tuda prešetavaju... šta ima čudno u tome da ljudi koji ga prepoznaju žele autogram ili novinari koju izjavu?!

  • red_pepper 12.07.2008.

    hu d fak je on??

Komentiraj...
Vidi sve komentare