To je to što me zanima!

Enis i Zuhra bili u zatvoru te srušili rekord zatvora

Glumci su nedjelju proveli u Lepoglavi, ali samo zbog premijere nove predstave "Od E do Z". Čini se da su zatvorenici uživali u premijernoj izvedbi
Vidi originalni članak

Zlatan Zuhrić Zuhra (46) i Enis Bešlagić (33) autori su i glumci u predstavi “Od E do Z”. Premijerno su je izveli u nedjelju navečer, u kaznionici u Lepoglavi.
- Odabrali smo to mjesto za premijeru jer je najautentičnije. Predstava je o dva propala glumca koji na jednu noć završe u pritvoru. U ćeliji smišljaju plan kako će preživjeti i obogatiti se - ispričao nam je Enis o predstavi. Zuhra i on su jako zadovoljni kako je sve prošlo.
- Mislim da držimo rekord zatvora. Ni jedno gostovanje ondje prije nije okupilo toliko ljudi - kaže dobro raspoloženi Enis.
Zatvorenici su dobro reagirali na predstavu.
- Bilo je trenutaka kad bi oni sami pogodili što ide dalje. Komentirali su i ubacili se u predstavu - kaže Enis i dodaje da se ipak ne bi volio naći iza rešetaka.
- Kad čovjek ode tamo i vidi, mislim da tri puta razmisli prije nego što napravi neko sranje - zaključuje Enis. “Od E do Z” uskoro će na turneju po Hrvatskoj. Prvo će put Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare