To je to što me zanima!

Ervin Mirjani: Vani bih okrenuo glavu od tebe, preloša si cura

Sada već bivša kraljica kuće Velikog Brata provocirala je Ervina jer ju je, kako ona kaže, pitao hoće li spavati s njim, a nakon toga je priznao da mu se sviđa Barbara
Vidi originalni članak

Ti si preloša djevojka. Da smo ovdje bili skupa, bila bi mi samo broj. Ti nisi na mojoj razini. Mene bi vani bilo sram hodati s tobom, govorio je Ervin Mirjani koja ga je izazivala cijelo vrijeme. Dodao je da će, da se koji slučajem sretnu kad izađu vani, okrenuti glavu od nje.

Njih dvoje vodili su razgovor o njihovom odnosu i Ervinovom odnosu s Barbarom.

- Ti nikad nećeš biti kao Barbara. Kako ti možeš uopće o njoj pričati. Ne možeš pričati o boljim stvarima. Ti bi ovdje bila samo broj, Barbara je nešto drugo - govorio je Ervin Mirjani koja se okomila na njega jer ju je, kako ona kaže, nekoliko puta pitao hoće li spavati s njim.

Mirjana je samo izjavila da ona ima pravo pričati što želi te da će svoje mišljenje i ubuduće izražavati kad god to poželi.

Otkrivamo što muškarac mora nositi kad izađe iz automobila.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Tetka1 17.10.2015.

    e eto Barbara je cura za ustati i spomenuti, jado jadni kako se slihtas Barbari na jadan i providan nacin eto kao ona je dama, jasta je , razlika je mozda samo u cijeni , ali s obzirom koliko je platila hirurge nije ni cudo sto je Barbarina cijena veca, doduse neznatno veca ali eto, u svakom slucaju ova Mirjana je zabavnija da je nema bilo bi ko na sahrani

  • gorankriska 17.10.2015.

    tu bi je jebaa vani se nebi okrenija za njom jer bi gleda momčiće!!!

  • BLavax 17.10.2015.

    Ervin je,inače, izbirljiv dečko, istančana ukusa kad su cure u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare