To je to što me zanima!

Estetski kirurg priznao ljubavnu aferu s bivšim mužem Nine Morić: 'Ne osuđujte Fabrizija!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Giacomo je u talijanskom Big Brotheru otkrio da se svojedobno zaljubio u muškarca koji je bio u zatvoru i u braku s manekenkom, i da je to upravo Fabrizio Corona, s kojim je imao aferu
Vidi originalni članak

Fabrizio Corona (47), bivši partner naše manekenke Nine Morić (46) našao se opet u skandalu jer je jedan talijanski estetski kirurg javno izjavio da je bio s njim u ljubavnoj vezi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov odnos otkrio je estetski kirurg i stomatolog Giacomo Urtis koji je na televiziji ispričao da je svojedobno bio smrtno zaljubljen u Coronu.

- Fabrizija poznajem dugi niz godina i moram reći da mi je puno pomogao. Za mene je on poseban čovjek. Ljubav ima mnogo oblika, a on je fascinantna osoba u koju sam se zaljubio. Svidio mi je onakav kakav je i među nama je bilo prave umjetničke kemije - rekao je Giacomo Urtis.

Morić je s Fabrizijom bila u braku šest godina i zajedno imaju i sina Carlosa Mariu, a oglasila se i na novi skandal njenog bivšeg partnera. - Ne smijete osuđivati. Ja sam bila puno osuđivana i to mi je bilo na početku jako teško - kaže Morić.

Giacomo je u talijanskom Big Brotheru otkrio da se zaljubio u muškarca koji je bio u zatvoru i u braku s manekenkom, i da je to upravo Fabrizio Corona, na što je Nina jasno odgovorila.

DRAMI NIKAD KRAJA Nina Morić u šoku zbog fotke na kojoj njezin bivši i sin poziraju u tangicama: 'Nisam to htjela'

 

- Trokut s Urtisom i Coronom? Seks u troje? Muka mi je od same pomisli na njih dvoje u krevetu. Kunem se sinom, nisam ja treći kotač u ovoj priči - rekla je Nina koja tvrdi da je to bilo dok je Fabrizio bio u vezi s manekenkom Belen Rodriguez (37).

Manekenka kaže da Fabricio očito nije volio muškarce dok ga je ona poznavala, a čini se ni da ju nova drama njenog bivšeg nije iznenadila.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tvrtko Troskot 07.02.2022.

    Čisti užas

  • sljastrava 07.02.2022.

    Aaaa,jada ljudi moji.

  • netko iz 2 mase 07.02.2022.

    naše manekenke??? je ti ćaćina

Komentiraj...
Vidi sve komentare