To je to što me zanima!

Estradnjaci i uglednici iz Splita prikupili 350.000 kn

Na humanitarnoj večeri su bili i Zorica Kondža, Tedi Spalato, Marjan Ban, Arijana Čulina, Oliver Dragojević, Željko Jerkov, Gibonni...
Vidi originalni članak

Iako njegov dolazak nisu najavili, a nije trebao biti ni jedan od izvođača na humanitarno-donatorskoj večeri “Mislimo na dane koje dolaze” u splitskom hotelu Le Meredian Lav, Gibonni se ipak pojavio. Izašao je na pozornicu te s klapom Iskon otpjevao “Temperu” i “Činim pravu stvar”. Kako je ova večer bila zamišljena i kao druženje osoba s invaliditetom s poznatim osobama iz javnog života, Gibonniju nije bilo teško izdvojiti malo vremena. Tijekom večeri splitski uglednici i estradnjaci dobili su prazne čekove na koje su ispisali iznose koje doniraju za pomoć invalidnim osobama Dalmacije. Prikupljeno je 350.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 05.12.2007.

    Kad vidim svu ovu djecicu, odrasle a tesko bolesne nasmijane, prestanem se zalit na sve bolove !!! Ali kad se sjetim isto tako da od tih 350 tisuca ide u PDV onima koji samo sjete u saboru i nista ne rade slabo mi dode. Da ne pricam o \"moj brat Robert takoder ne placa PDV\" onda umirem !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare