To je to što me zanima!

Eurosong: ''Kraljevi'' za finale izvukli adute s Dore

U polufinalu Kraljevi ulice imaju i plesačicu Miju, koja se uz Paju i Hadžija vrti na platou i svira na bocama, a 75 Cents nije samo reper nego i DJ
Vidi originalni članak

Scenski nastup Kraljeva ulice na Eurosongu razlikuje se od onog na Dori. Plesačica Mia sad se vrti na okruglom platou poput Sandre Bagarić na prošlogodišnjoj Dori i svira na bocama. Laci više nije samo reper nego i DJ pa “scratcha” na gramofonima i provjerava kako to zvuči uz pomoć slušalica.
- To su nam zgodne fore, a sad nam je najvažnije da uđemo u finale. U bocama je trebalo biti vode da bi zvuk bio autentičan, ali organizatori nam to nisu dali iz sigurnosti da se koja ne bi razbila i prolila pa da se netko ne posklizne i polomi na sceni. Zato smo ih obojili da izgledaju kako treba - otkriva Hadži.
Marija Šerifović rekla je da joj je žao što irski predstavnik, kreštavi lutak Dustin the Turkey, nije ušao u finale. Organizatori su predstavili i novi trofej koji će se od sada uručivati pobjednicima Eurosonga - stakleni mikrofon koji je izradio švedski umjetnik Kjel Engman. U Beograd u petak dolazi kreator Jean Paul Gaultier, koji će komentirati manifestaciju za francusku televiziju.

LAKA: OVDJE SVI IMAJU PLASTIČNE SISE
Eurosong je užasna manifestacija. Sve je kičasto, pjesme su grozne i svi imaju plastične sise. Najjači mi je Francuz. Stalno spava jer je non-stop drogiran, rekao je predstavnik BiH Laka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • FAM 22.05.2008.

    ja veceras glasam za M a k e d o n i j u !!!!! super je stvar. samo sto mi je glupo sto ne pieva svaki predstavnik na svom jeziku, nije ni svaka pjesma za engleski.

  • star 22.05.2008.

    katastrofa...

  • lidl 22.05.2008.

    a ti Laka nisi drogiran, čist si ko suza!! Hahahahaha Prolazimo danas 100%, ipak mi Srbima svake godine dajemo 12 points, moraju nas gurati dalje...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare