To je to što me zanima!

Eurovizijska predstavnica Cipra udala se i rodila s 14 godina...

S 14 godina upoznala je dvije godine starijeg dečka za kojeg se udala. Ubrzo je i rodila djevojčicu Annie, a razvela se nakon šest godina braka. Jednom prilikom izjavila je da će joj kći uvijek biti na prvom mjestu
Vidi originalni članak

U utorak 14. svibnja počinje Eurosong, a među 17 natjecatelja koji nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri je i predstavnica Cipra Tamta (38). Pjevat će pjesmu 'Replay'.

Tamta se rodila i odrastala u Gruziji, a s 14 godina upoznala je dvije godine starijeg dečka za kojeg se udala. Ubrzo je i rodila djevojčicu Annie (24), a razvela se nakon šest godina braka. Jednom prilikom izjavila je da će joj kći uvijek biti na prvom mjestu.

- Čini me ponosnom. Najprije sam majka, a potom sve ostalo. Moja majka puno mi je pomogla s Annie. Da nije, ne bih sve uspjela - ispričala je pjevačica.

Kad joj je bilo 22 godine preselila se u Grčku, a tamo je s majkom radila kućanske poslove. Otišla je audiciju za grčku verziju natjecateljskog showa 'Super Idol' 2003. Završila je na drugom mjestu što je za nju bio ogroman uspjeh jer se prijavila na nagovor ljudi kod kojih je radila kao domaćica. 

Već godinama želja joj je da ode na Eurosong, a 2007. bila je treća na grčkom izboru s pjesmom 'With Love'. Godinu poslije pokušala je na izboru Cipra, međutim nije se uspjela plasirati na prvo mjesto. 

Kad se već formirala kao pjevačica. Tamta se 2014. i 2015. pridružila žiriju u gruzijskoj verziji X Factora. Potom je dvije godine bila u grčkoj verziji, ali se vratila u gruzijski X Factor prošle godine. Okarakterizirali su je slatkim i iskrenim sucem. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Judita👥 14.05.2019.

    Sliči zsa zsa

  • 14.05.2019.

    Lordy su mi bili najbolji pobjednici od svih na Euroviziji a i jedni od najboljih izvođača ikad tamo.

  • Timpan 14.05.2019.

    Više se ni ne daje šansa normalnima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare