To je to što me zanima!

Eva traži rastavu jer ju je Tony varao sa ženom suigrača?

Novinaru časopisa Extra, Mariju Lopezu, ispričala je da je u Tonyjevom mobitelu pronašla stotine poruka koje je slao ženi jednog suigrača iz San Antonio Spursa
Vidi originalni članak

Njen je glasnogovornik demantirao napise da se ona i suprug Tony Parker (28) rastaju, no glumica se predomislila. Eva Longoria (35) otišla je na sud u Los Angelesu i podnijela zahtjev za rastavu. Kao glavni razlog za rastavu navela je nepomirljive razlike. Nakon odlaska na sud, na Twitteru je napisala da joj je jako žao što se ona i Tony rastaju nakon sedam godina koje su proveli zajedno te dodaje da se jako vole i mole jedno za drugo. Izvori bliski glumici tvrde da nije mogla oprostiti nevjeru pa je bračnoj sreći došao kraj. Novinaru časopisa Extra, Mariju Lopezu, ispričala je da je u Tonyjevom mobitelu pronašla stotine ljubavnih poruka koje je slao ženi jednog od suigrača u klubu San Antonio Spurs, piše TMZ. Par je ovo ljeto posjetio Hrvatsku gdje su proslavili treću godišnjicu braka. U intervjuu s Oprah pričali su kako ne mogu jedno bez drugog i šalili se da je u Hollywoodu tri godine braka srebrni pir te da će oni sigurno proslaviti zlatni pir, odnosno, biti u braku šest godina. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • netko-iz-pule 18.11.2010.

    Ja mislim da varaju samo oni NESPOSOBNI, nesposobni da vole, poštuju i cijene onog koga su si odabrali....

  • mmirka 18.11.2010.

    @trubica nažalost u pravu si i ja sam ti dala minus čist onako jer ne mogu podnijeti takvu istinu... ja ne varam ,što ne znači da sam nesposobna...valjda je to od čovjeka do čovjeka.

  • štajagovorim 18.11.2010.

    Trubice nije istina da su vjerni samo nesposobni. Ja imam puno i prilika i ponuda ,17 sam godina u braku,a prevara mi ne pada na pamet. Ja sam zadovoljna onim što sam izabrala :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare