To je to što me zanima!

Evo kako je izgledala Rozga: Od glazbenog debija do kraljice estrade, haljine su joj najdraže

Ove godine pjevačica je proslavila 25 godina karijere. Ponosna je na to što je započela u grupi Magazin pa se tek onda upustila u stvaranje samostalne karijere
Vidi originalni članak

Splićanka Jelena Rozga danas slavi 44. rođendan, a tim povodom prisjetili smo se njezina stila i modnih kombinacija od 2000. do danas. Jedno je sigurno, a u to ćete se uvjeriti i sami - ostala je vjerna kratkim haljinama koje su pripijene uz tijelo kako bi istaknuli njezinu vitku liniju, a nju je uspjela zadržati. 

Krajem 2000. dobila je nagradu Croatia Recorda 'Zlatna ptica' koja se dodjeljivala najnakladnijim izvođačima te kuće, a imala je crnu haljinicu i spuštenu kosu. Kad ne bi išla na koncerte i važne pressice, nosila bi odjeću u kojoj se osjećala udobno.

Taj stil njegovala je i 1996., kada je postala pjevačica popularnog 'Magazina', ali i 2006. kad se 'bacila' u samostalne vode. Tako smo je primjerice u Opatiji 2008. mogli vidjeti u sivom kombinezonu ispod kojeg je odjenula bijelu majicu, a preko kožnu jaknu. 

Haljine su bile i ostale njezin zaštitni znak, pogotovo na nastupima. Uske haljine s puno elastina nosi od 2000.-ih i stoje joj odlično, kažu fanovi. I dok ih sada više ne nosi na najlonke, prije su joj crne 'hulahopke' bile neizostavan detalj na gažama i bitnim događanjima. 

Na koncertima bi pazila da sve štima što se modnih detalja i kreacija tiče, a 2012. je na pozornicu Doma Sportova izašla golog trbuha i oduševila.

NISU OVO OČEKIVALI Rozga izazvala brojne reakcije zbog fotke na kojoj zavodljivo pozira u otvorenoj ljetnoj haljini

Mnogi su pričali kako izgleda odlično i da je nisu očekivali u takvom izdanju. Nizala je hit za hitom pa su je prozvali kraljicom estrade.

Jelena je plavuša godinama, a jednom prilikom je, točnije na Rujanfestu 2013., dobro zeznula okupljene jer su pomislili da se ošišala. Radilo se o periki. Bila je u čipkastoj haljini ispod koje se nazirao grudnjak. 

Na Splitskom festivalu je iste godine bila u šarenom kompletiću; grudnjaku i kratkim hlačama. 

S vremena na vrijeme nas iznenadi pa utegne svoje obline u odijelo. Nikad to ne bude 'obično' odijelo, da ne bi bilo dosadno, a i ono joj dobro stoji. 

Ipak, primijetili smo da sve češće na bitna događanja dolazi u dugim, elegantnim haljinama koje ističu njezinu figuru. 

Na manifestaciji 'Picokijada' u Đurđevcu odjenula je traperice i bijelu majicu s naborima i volanima. Bez obzira na to što je 'jednostavna' kombinacija, komplimenti su pristizali sa svih strana. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nika0120 24.08.2021.

    ne znam jel do lošeg stilista ili kombinacija toga i njenog osobnog ukusa ali kolko god bila lijepa nikad nije lijepo ni moderno obucena, a tako je i sa šminkom..

  • sanjakorać 24.08.2021.

    Jele sretan ti rođendan!

  • 24.08.2021.

    Još jedna koja obožavaju a nije se uspjela realizirati kao majka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare