To je to što me zanima!

Evo kako je Mario postao Alka: 'Petreković je svjetski talent'

Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju, pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea. Vidjet ćemo kako će glazbenik ocijeniti nastup
Vidi originalni članak

Niti gostujući član žirija sljedećeg izdanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' neće ostati ravnodušan kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja. Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu ''Laži me'' te se svojim stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici. Luka Nižetić dodijelit će mu kompliment nazvavši ga talentom svjetske klase, a hoće li mu dati i najveće ocjene na kraju emisije, tek ćemo vidjeti.

Pobjednik prošle emisije, Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. 

- Meni je ovo vrh - izjavio je Baby Dooks, koji izgleda izrazito zadovoljan ovotjednim zadatkom. Izvest će pjesmu ''I Feel Good'', a kakav će osjećaj probuditi u žiriju, saznat ćemo ove nedjelje.  

Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana i otpjevat će njegovu hit pjesmu 'Kiss Kiss', no bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će Andrea oponašati svog kolegu Giuliana. Andrea će pokušati biti što sličnija Giulianu iz doba kada je još imao dugu kosu, a izvest će pjesmu 'Srna i vuk''.  Vanda Winter podsjetit će nas na spot grupe  ET i kao Vanna otpjevati pjesmu ''Tek je 12 sati''. Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju, pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea, a kako će njen nastup i izvedbu pjesme ''Proljeće'' komentirati sam Luka, saznat ćemo ove nedjelje. 

Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffaellu Carru te okružen atraktivnim plesačicama izvesti pjesmu 'A far l'amore comincia tu'. Jasna će morati proći i zahtjevnu vizualnu transformaciju kako bi bila što sličnija originalu, a cijeli tim šminkera pobrinut će se da bude što uvjerljivija i vjerodostojnija u izvedbi pjesme  'Cotton Eye Joe' od Rednexa. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Separator385 26.11.2014.

    Čitav Bjelovar zna tko je i što je Mario Petreković. Za boga miloga lik je bio i ostao iritantni gradski probisvijet i idiot. Sjedio sam kraj njega na snimanju jedne nove godine za "NET" i lik je čitavo vrijeme dovikivao izvođačima takva sranja da je u jednom trenutku prekinuto snimanje jer su ga ljudi htjeli izbaciti . Kada su upitali Husa u jednom intervjuu o budućem "zetu" na čovjeku se vidjelo da bi ga najrađe odveo iza štale i zakopao u gnoj. Takvi izgleda izvrsno uspjevaju na našoj estradi.

  • fiore 26.11.2014.

    mario je legenda!stvarno svaka čast!još uvijek mi je u glavi kako je "skinuo" tinu tarner,ma super!

  • dobitak 26.11.2014.

    ešto neviđeno i zabavno to prvi program nema a plačamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare