To je to što me zanima!

Evo kako su 1998. mislili da će Beckham danas izgledati: Zubi su mu koma, ostao bez kose...

Nakon što je David Beckham zaigrao u dresu Manchester Uniteda 1992., odmah je osvojio srca djevojaka diljem Velike Britanije.
Vidi originalni članak

Danas uglađeni vlasnik nogometnog kluba David Beckham (48), na početku svoje karijere je izgledao potpuno drukčije. Kada je 1997. prohodao s Victorijom i postao zvijezda, nosio je neurednu frizuru i nije imao niti približno savršene zube kakve sada ima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je jedan časopis pokušao predvidjeti kako bi Beckham mogao izgledati za 20 godina, i malo je reći da nisu pogodili. Prema njihovom predviđanju, umirovljeni nogometašu nedostaje nekoliko zuba i lagano je proćelav. 

- Nisu uzeli u obzir presađivanje kose i plastičnu kirurgiju - napisao je obožavatelj.

Nakon što je David Beckham zaigrao u dresu Manchester Uniteda 1992., odmah je osvojio srca djevojaka diljem Velike Britanije. Svjetsku slavu je stekao 1997. kada je prohodao s Posh Spice. 

Nedugo nakon su Posh i Becks postalo globalne zvijezde; paparazzi su ih pratili gdje god da su krenuli, punili su naslovnice i postali jedan od najpopularnijih parova. 

REBECCA LOOS Beckhamova bivša ljubavnica živi mirnim obiteljskim životom, ali i dalje trpi brutalne uvrede

Beckhamovi danas imaju četvero djece te su svojevrsni brend. Svoju su priču ispričali u novom Netflixovom dokumentarcu 'Beckham'. 

POGLEDAJTE ŠTO MARIJA ŠERIFOVIĆ KAŽE O ESTRADI:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 10.10.2023.

    covjek se ne da zivi zdravo

  • 10.10.2023.

    A on zgodniji nego ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare