To je to što me zanima!

Evo nje opet: Ava Karabatić daje lekcije iz latinskog jezika

Osim što se pohvalila svojim znanjem iz latinskog jezika, Ava je s javnosti podijelila kako bi njezin novi dečko trebao biti poput vojskovođe Julija Cezara i romantičan
Vidi originalni članak

Iako se u zadnje vrijeme nije pojavljivala pred kamerama, izgleda da se Ava Karabatić malo zaželjela pažnje medija. Starleta je trenutačno slobodna, no u intervjuu za Exkluziv Tabloid otkrila je kakav bi trebao biti njezin idealan muškarac. Usporedila ga je s najslavnijim rimskim vojskovođom. 

- Julije Cezar. Sjetim se kakav je on bio vojskovođa. Šteta što takvih muškaraca nema danas. Rođen je carskim rezom, zato je tako i nazvan. Tako da je carski rez već tada postojao, znači prije nove ere - pohvalila se Ava svojim znanjem te otkrila kako bi trebao izgledati njezin romantičan trenutak. 

Njezino srce ćete osvojiti ako znate latinski

- Trebao bi mi pokloniti žutu ružu boje citrusa. Nije to baš jednostavno - zaključila je Ava, ali i dodala da ćete njezino srce lakše osvojiti ako pričate latinski. 

- Latinski se inače ne priča on se piše. Koristimo ga u apoteci, no postoje neke fraze koje se mogu naučiti napamet. Evo najosnovnije 'Mihi nome est Ava', 'Moje ime je Ava'.  I sad, kad bismo išli pojedinačno, znači nome nominis je imenica, Ava je također imenica, mihi je dativ - u ovom slučaju je to dativ posvojni, a est je pomoćni glagol biti u 3. licu jednine - raspričala se Ava kako bi sve uvjerila da jako dobro barata s latinskim. 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • ludom 14.02.2014.

    Čime se bavi uopće ta žena? Ako se, s obzirom na ovo što sam pročitao i može nečim baviti. Osim skidanjem.

  • Franjo Kluz 12.02.2014.

    Katastrofa, ali meni je ipak najbolja njena izjava: "Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini ... ajme neću niti više misliti o tome."

  • šanto5 12.02.2014.

    molim vas - upalite mrak

Komentiraj...
Vidi sve komentare