To je to što me zanima!

EXIT postao prvi festival koji je otvoren iz svemira: 'Stvarajmo svijet ljubavi i brige. Volite se!'

Uoči koncerta svjetske senzacije The Prodigyja, EXIT festival je ispisao povijest bitnom porukom iz svemira, koju je kasnije začinio i veliki vatromet
Vidi originalni članak

Posjetitelji iz cijelog svijeta u četvrtak su došli na otvorenje 23. EXIT Festivala u Novom Sadu. Čak nekoliko sati prije su se počeli okupljati, a svi su bili spremni za prvu od tri ceremonije otvorenja.

24SATA NA 23. EXITU Krenulo je ludilo u Novom Sadu: Počeo EXIT, partijaneri okupirali cijelu Petrovaradinsku tvrđavu

Prva od njih bila je organizirana u 19:30 na Pachamama pozornici. Uzbuđene posjetitelje u prvu festivalsku večer uveo je Sarasvati Druna bend. Atmosfera je bila sjajna, a sve je uljepšao pogled na cijeli grad. Za posjetitelje su bili postavljeni brojni tepisi i udobne fotelje kako bi se mogli opustiti prije lude noći. 

Zatim je u 21 sat Vylane Marcus oduševila brojne u mts Dance Areni, koja je posjetitelje pripremila za glavnu ceremoniju u 22:30. Glavni govornik na ceremoniji bio je Aubrey Marcus, motivacijski govornik i osnivač brenda Onnit. Uoči koncerta svjetske senzacije The Prodigyja, EXIT festival je ispisao povijest. Prvi je festival ikada koji je otvoren iz svemira, iz kojeg je svima na EXIT festivalu i šire poslana moćna poruka. 

- Budimo svjesni trenutka u kojem živimo. Budućnost stvaramo za nas i za našu djecu. Stvarajmo svijet pun ljubavi i sloge. Osjetite tu energiju u duši i srcu. Volite se i čuvajte - rekao je Marcus.

Poruka iz svemira bila je popraćena dječjim zborom koji je posjetiteljima kroz pjesmu poručio da počnu brinuti o planeti. Otpjevali su pjesmu EKV-a 'Zemlja'. Dječica su svojim glasovima izazvali mnoštvo emocija kod publike koja je ih je na kraju nastupa nagradila gromoglasnim pljeskom.

- Ovo je zemlja za nas i za sve naše ljude - poručila su dječica.

Kako bi večer bila još čarobnija, organizatori su pripremili i vatromet, koji je trajao desetak minuta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare