To je to što me zanima!

Ezel stigao u Sarajevo: Rekli su mi da sam tu prava zvijezda

NAJPOZNATIJI BRK Zvijezda turskih serija počasni je gost Tjedna turskog filma. Osim što predstavlja novi projekt, Kenan Imirzalioglu namjerava razgledati grad
Vidi originalni članak

Između Turske i Bosne i Hercegovine postoje pravi rodbinski osjećaji. Molili smo se za vas, a naša srca su kucala za vas dok ste bili u ratu, rekao je Kenan Imirzalioglu (39) čim je sletio na aerodrom.

Junaka turskih hit serija 'Ezel' i 'Karadayı' jučer su u Sarajevu dočekali iz Ureda savjetnika za kulturu i turizam ambasade Republike Turske u Sarajevu. S Kenanom je došao i redatelj Osman Sinav (57), koji će film 'Duga priča', s Ezelom u glavnoj ulozi, predstaviti publici u BiH.

- Imam prijatelje u Sarajevu koji su mi rekli da sam ovdje prava zvijezda. Jedva čekam upoznati ljude i razgledati povijesne znamenitosti - izjavio je turski glumac.

Kenan se prošlo ljeto našao usred skandala kad su ga u rodnoj Turskoj uhitili zbog raspačavanja droge. Suđenje još traje, a glumcu navodno prijeti zatvorska kazna.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • DALMATINACSAN 30.04.2014.

    Ko je ovaj?

  • WebSuperman 27.04.2014.

    Kad listam kanale na tv-u, i kad vidim da se vrti neka sapunjara, posebno domaća, umre dio mene i dobijem neodoljiv poriv da se ranim. Ali, na Ezela sam naletio kad je bila epizoda kad se bježalo iz ćuze, učinilo mi se zanimljivo i pogledao sam. Jebeno se nisam mogao odvojiti od ekrana i prožvakao sam ju u jednom dahu. Odličan scenarij, zapleti za popizdit i ako bliže i tako dalje...

  • evenstar 27.04.2014.

    Znaci mrzim turske i meksicke sapunjare, ali Ezel serija je fkt dobra bila. Uopce nema veze to sa ovim sapunicama sta se vrte po Novi i RTL-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare