To je to što me zanima!

F. Lasić o zavođenju mlađe crnke: Nemam komentara

Frano Lasić viđen je kako u noćnom klubu Gjuro 2 razgovara i grli se sa nepoznatom mlađom crnkom. Mnogi su odmah pomislili da ju je zaveo
Vidi originalni članak

Odlično raspoložen Frano Lasić (55) javio se na mobitel u nedjeljno rano poslijepodne.
U petak navečer fotografi su ga snimili u intimnom razgovoru, a potom i s rukama oko struka nepoznate mlade crnke u zagrebačkom noćnom klubu Gjuro 2.
- Ne, nemam komentara - ponavljao je glumac. O ljubavnom životu ne želi pričati. Kaže da će se znati kad bude imao novu ljubav. Ne želi otkriti niti koji je njegov tip žene.
- Moja žena - odgovorio je sa smiješkom.
Podsjećamo, žene s kojima ga se povezivalo sve odreda su mlade crnke. Od najnovije nepoznate djevojke u Gjuri, preko srpske glumice Marije Karan (27), potom Dolores Lambaše (28) te prve poznate Mare Magaš (28). No Frano nam je otkrio da u nedjelju ide u Italiju na regatu, a uz to sav je u probama za show “Ples sa zvijezdama”, koji počinje krajem mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DJEVICA 05.10.2009.

    Bolje da si uzme svijeću i ode na groblje, stari jarac.

  • lalaxy 05.10.2009.

    ne kuzim...zar netko ko ima toliko godina ide se vucarat po Gjuri...katastrofa.....jebote, gdje puštat ovu djecu vani a da ih starčeki ne zaskoče

  • dambo 04.10.2009.

    IZGUBLJENI SLUCAJ sto bi rekla moja pokojna bakica.Ovome nema spasa..za sve je preksno....a nije svijestan da je sve u njegovom zivotu vec"PROHUJALO SA VIHOROM"

Komentiraj...
Vidi sve komentare