To je to što me zanima!

"Faca" iz "Seks i grada" pije hrvatsku vodu Janu

Chris Noth iz “Seks i grada” u New Yorku je bio nazdravljao vodom, a hrvatske obožavateljice su sinoć nazdravljale zagrebačkoj premijeri filma
Vidi originalni članak

U multipleksu CineStar Novi Zagreb poznate Hrvatice sinoć su većinom stigle bez muške pratnje. Razlog - hrvatska premijera filma “Seks i grad”. Među rijetkima koji su pratili supruge na projekciju bili su Zoran Mamić i Tarik Filipović. Većina je bila na ispraćaju 'Vatrenih' na Europsko prvenstvo u Boćarskom domu.
- Večeras sam tu s Lejlom, a 'vatrene’ ću bodriti s tribina - rekao je Tarik čvrsto držeći Lejlu za ruku. Na premijeri, u zanosnim kreacijama, pojavile su se i Jelena Veljača, Leonarda Boban, Branka Krstulović, Marija Cvitanović, Iva Balent... sve redom bez svojih partnera. Nakon premijere glamurozni gosti družili su se uz koktele, martinije i vodu Janu, koju je pozirajući s glumcem Jasonom Binnom, pio i slavni Faca, odnosno Chris Noth (53). Odjeven u crni smoking na tulumu američkog časopisa Gotham iz ruke nije ispuštao Janu, kojom je nazdravljao fotografima. Voda koju obožavaju zvijezde drugu je godinu zaredom službena voda newyorške dvorane Madison Square Garden, gdje je i bio party časopisa Gotham.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hottie 03.06.2008.

    24 sata pa madison square garden je stara vijest a i facina slika

  • Vittela 03.06.2008.

    chris obozava hrvatsku vodu? - a mora da je pije i u n yorku...

  • branchburg 02.06.2008.

    ja dosad nisam vidjela \"Janu\" u grocery store ....ak je tako popularna ovdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare