To je to što me zanima!

Facelifting ili Photoshop? Lepa Brena pokazala zategnuto lice

Iako srpski mediji pišu kako se pjevačica podvrgnula faceliftingu, ona je izjavila kako su fotografije obrađene u Photoshopu te da za dobar izgled treba živjeti bez poroka
Vidi originalni članak

Iako su mnogi pomislili kako je fotograf Dejan Milićević pretjerao s Photoshopom, na fotografijama je zaista lice Lepe Brene (52), piše srpski Svet. Naime, srpska pjevačica navodno je izdvojila 2000 eura, to jest 15 tisuća kuna i priuštila si facelifting. Lice je pomladila prije mjesec dana. 

- Brena je dosad radila obična zatezanja, a bore je punila filerima. To daje dobar, ali kratkotrajan efekt - govori izvor za Svet te dodaje kako je Lepa Brena nakon konzultacija s kirurgom odlučila napraviti facelifting. 

- Sad je mirna najmanje pet godina. Za ovu opciju najbolje je odlučiti se poslije 45. godine života. Što su pacijenti stariji, to je učinak bolji. Sama operacija traje četiri do pet sati. Riječ je o lokalnoj anesteziji i period oporavka je toliki da se mogu povući hematomi i otekline - govori izvor. Pjevačica je preko svog glasnogovornika za Svet poručila kako su  fotografije obrađene u Photoshopu i da na njima ima pet kilograma više. 

- Da biste lijepo izgledali, morate ići na spavanje na vrijeme i živjeti bez cigareta i alkohola - poručila je Lepa Brena. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ĐinoKostelec 13.12.2012.

    za dobar izgled je bitno puno para.

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tajnamoja 12.12.2012.

    Sad je mirna 10 godina, i onda opet. Slijedeći puta će izgledati kao Joan Rivers.

Komentiraj...
Vidi sve komentare