To je to što me zanima!

Faithless su oduševili publiku: Apsolutno ste mi fantastični...

Velika Dvorana Doma Sportova u Zagrebu bila je prepuna obožavatelja koji su uživali u hitovima elektroničkog tria. U publici su bili i Ivanka Mazurkijević i Mrle iz Leta 3
Vidi originalni članak

Britanski elektronički trio Faithless treći put je u subotu navecer gostovao u Zagrebu. Zbog velikog interesa obožavatelja organizatori su koncert premjestili iz Male u Veliku Dvoranu Doma Sportova. Predstavili su šesti studijski album The Dance.

Ovu turneju prije nekoliko dana Maxi Jazz (53) nazvao je oproštajnom jer je bend odlučio završiti 15-godišnju karijeru. Turneja se simbolično zove 'Thank You and Goodbye Tour'.

Maxi se na pozornici u Zagrebu pojavio u sakou ispod kojeg nije obukao ništa pa je pokazao isklesani trbušne mišiće. Svirali su hitove 'God is a DJ', 'Mass Destruction', a kad su svirali pjesmu 'Insomnia' Maxi je pozdravio publiku.

- Hrvatska, apsolutno ste fantastični - povikao je Maxi i zapalio publiku. 

U hitovima Faithlessa uživali su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, basist grupe Let 3, koji su navodno u vezi. Dok Ivanka nedavno nije htjela reći je li Mrle razlog njenih čestih posjeta Rijeci, on se pravio da pojma nema tko je ona. 

Predgrupa Faithlessu bio je mladi zagrebački elektro projekt How Convinient. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • moš_mislit 21.03.2011.

    ma da, najbitnije mi je da su bili Ivanka i Mrle.....džizs.... inače, koncert je bio odličan, jedina zamjerka - prekratko je trajalo.....

  • BrankaViskic 20.03.2011.

    Bili smo na koncertu ja i decko .Koncert je bio dobar ugođaj savrsen pogotovo sto je to njihova zadnja turneja ipak treba reci da kao da je nesto falilo za potpuno ispunjenje.Izelim naglasiti da dvorana nije bila ni priblizno puna kao sto se pise......

  • Egotreeper 20.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare