To je to što me zanima!

'Fali mi pozornica, ali Vedran je ovdje i svi mi doma pomažu...'

Odem prošetati psa, pa cijelim putem plešem i pjevam. Mislim da svima nama glazbenicima trenutačno najviše nedostaje taj kontakt s ljudima, priznala je...
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (27) izolaciju provodi u rodnom Rapcu sa sinčićem Viktorom, a nedavno im se pridružio i Vedran Ćorluka (34). Obitelj aktivno provodi vrijeme dok traje karantena, a društvo im pravi i pas Oskar

- Mama mi je doma, brat je ovdje, Vedran je ovdje i svi mi pomažu, tako da je to meni okej. Cijela situacija je nevjerojatna, više filmska nego realna - rekla je u gostovanju HRT-ove emisije 'Kod nas doma'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U novonastalim okolnostima objavila je i pjesmu 'Nedodirljivi', koju je snimila s bratom Nikolom, također glazbenikom.

- Najviše mi fali pozornica. Odem prošetati psa, pa cijelim putem plešem i pjevam. Mislim da svima nama glazbenicima trenutačno najviše nedostaje taj kontakt s ljudima - poručila je.

OBITELJ NA OKUPU Franka objavila nove fotke sa sinom: Tata je napokon s nama

Inače, pjevačica je početak izolacije dočekala odvojena od supruga Vedrana. Dok su ona i sin Viktor bili u Rapcu, Ćorluka je bio u Rusiji, gdje igra za moskovski Lokomotiv.

Vedran je zbog pandemije korona virusa udaljen od nogometnih terena pa sada biciklira po Istri. Osim toga, otvorio je sezonu kupanja, a sve pod budnim okom supruge i Oskara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • rubenibarruri 01.05.2020.

    Ti kao pjevaš, mati moja mila

  • kinez14 01.05.2020.

    Inače si svaki dan bila po koncertima

  • Raduša72 01.05.2020.

    Lako tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare