To je to što me zanima!

Fani i Hierra spojio je posao, a ove su se godine tajno vjenčali u Meksiku: Sada su dobili sina

Fani je otkrila još kako je sklapanje braka doživjela vrlo emotivno. Svirao im je violončelist, a večerali su meksičke specijalitete
Vidi originalni članak

Bivša sportska novinarka Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji malenog dječaka. Sin Fani i bivšeg nogometaša rodio se u meksičkoj Guadalajari, koju par već neko vrijeme zove domom. 

Par je dobio sinčića Nicolás Valentina, kojeg je sportska novinarka u utorak pokazala svojim pratiteljima na Instagramu. 

'TRBUH PUN LJUBAVI' Fani Stipković pokazala obline i trbuščić u uskom bodiju: 'Trbuh pun ljubavi, slavimo svaki tren'

Fani i Hierro vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, potvrdila je Gloria u rujnu. Fani je na vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša zablistala u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept Aleksandre Dojčinović

- Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu - otkrila je Fani za Gloriju. 

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas. 

- Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku - dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze - rekla je Fani. 

Fani je otkrila još kako je sklapanje braka doživjela vrlo emotivno. Svirao im je violončelist, a večerali su meksičke specijalitete i pili španjolsko vino i šampanjac. 

PODRŽALA SUPRUGA Broji sitno: Fani Stipković na stadionu pozirala u uskoj haljini pa pokazala trudnički trbuščić

Inače, Fani je s Hierrom još od 2019., a zajedno su se uselili tijekom pandemije. Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • xOOx 31.10.2023.

    sta lukica kaze?

  • meimeir 31.10.2023.

    I nista hrvatsko nisu konzumirali na veceri a i djetetu je dala ime tj. dva spanjolska( koja ajde imaju i hrv. inacicu)

  • Fiju briju 31.10.2023.

    Fani je ok, dobar su par

Komentiraj...
Vidi sve komentare