To je to što me zanima!

Fani Stipković i Fernando Hierro uživaju u Meksiku: 'Što tekila spoji, neka nitko ne razdvoji!'

Fani Stipković na svom Instagram profilu pokazala je kako uživa s zaručnikom, španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom u Meksiku
Vidi originalni članak

Sportska novinarka Fani Stipković (40)  godinama je radila i živjela u Španjolskoj, a nedavno je zbog ljubavi preselila u Meksiko. Njezin zaručnik, španjolski nogometaš Fernando Hierro (54) dobio je posao sportskog direktora meksičkog nogometnog kluba Chivas, a Fani je na Instagram profilu pokazala kako uživaju na novoj lokaciji.

SPORTSKA NOVINARKA Fani dočekala Novu s Hierrom u zagrljaju, haljina koju je obukla za 'najluđu' noć oduševila sve...

- Što tekila spoji, neka nitko ne razdvoji - napisala je uz njihove zajedničke fotografije iz meksičkog grada 'Tequila'.

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su zajedno, a navodno su se i zaručili. Nedavno je doznato i kako je počela njihova ljubavna priča.

 

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo. Fernando je kompletan, skroman, dobar i jednostavan čovjek velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe - ispričala je jednom Fani za španjolski časopis Vanitatis.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jamesbond7777 17.01.2023.

    Izgleda da Hiero um1ace iz dana u dan😂😂😂😂Ha-ha sad mi zao kaj nisam od 5g trcal za loptom.. @dobila bi ovakva jednom i doma ju poslal

  • vrelaPalenta 17.01.2023.

    VIJEST je stvarno važna za Čovječanstvo

  • Legominđago 17.01.2023.

    Fani doktorice...cjeli život si pažljivo išla prema svom cilju i evo te na njemu u obliku fernanda...kamen po kamen palača,piša po piša fernandiša..

Komentiraj...
Vidi sve komentare