To je to što me zanima!

Fani Stipković pokazala mamu i tatu: Doputovali iz Hrvatske u Meksiko vidjeti unuka Nicolasa

Sportska novinarka Fani Stipković podijelila je fotografiju roditelja koji su doputovali u Meksiko kako bi vidjeli po prvi puta svoga unuka
Vidi originalni članak

Sportska novinarka Fani Stipković nedavno se sa suprugom, nogometašem Fernandom Hierrom i sinčićem preselila u Meksiko nakon što su jedno vrijeme živjeli u Španjolskoj. Krajem listopada par je dobio prvo dijete, dječaka Nicolasa.

Obitelj na okupu za Božić

Baka i djed unuka su sad prvi puta vidjeli, kada su ih tijekom blagdana posjetili u Meksiku. Fani je fotografirala roditelje za stolom tijekom ručka, a čini se da su mnogi zaključili kako je ljepotu naslijedila upravo od majke.

U početku su skrivali vezu od javnosti

Inače, Fani se za Fernanda, kapetana Real Madrida, udala malo prije nego što je rodila sina u Meksiku. Tamo su se preselili kada je on postao sportski direktor meksičkoga kluba Chivas.

POKAZALA I UKRAŠENI DOM Obožavatelji oduševljeni! Fani Stipković podijelila slatku fotku svoje obitelji: 'Najbolji poklon'

U početku su skrivali svoju vezu od javnosti, a glasine su se pojavile kada su krajem 2021. godine pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su zajedno.

Fernando se 2019. godine razveo od supruge Sonije Ruiz s kojom je bio 28 godina u braku. Zajedno imaju dvoje djece; sina Alvara i kći Claudiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Korni_ 02.01.2024.

    Skrivali su vezu jer je on bio oženjen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare