To je to što me zanima!

Fani Stipković progovorila o vezi s legendom Reala: 'Zaista smo sretni, on je čovjek velikog srca'

I dok je Hierro dosljedan u tome da privatnost skriva daleko od javnosti, Fani je rado odgovorila na pitanja znatiželjnih novinara nakon što su ih snimili tijekom večernjeg izlaska u Madridu
Vidi originalni članak

Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza se sada nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još pričati o vjenčanju, rekla je naša novinarka Fani Stipković (39) te odgovorila na nekoliko pitanja kolege novinara za Europa Press. Ona je sad progovorila o vezi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom (53) koju su dugo vremena vješto skrivali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ne isključuje ulazak u 'bračne vode', novinarka brak ne smatra bitnim.

- Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti - otkrila je Fani.

I dok je Hierro dosljedan u tome da privatnost skriva daleko od javnosti, Fani je rado odgovorila na pitanja znatiželjnih novinara nakon što su ih  snimili tijekom večernjeg izlaska u Madridu.

LJUBAV NOVINARKE I BIVŠEG NOGOMETAŠA Fani Stipković i legendu Reala uhvatili su u romantičnoj večeri, viđaju se već dvije godine?

- On je čovjek velikog srca i nevjerojatno ljudsko biće. Zaljubljena sam i u Španjolsku. Volim Španjolsku, španjolski jezik. Živim ovdje već dugo vremena, hvala vam puno što ste me tako dobro primili ovdje - poručila je.

Zajedno su proslavili novogodišnje i božićne blagdane, a Fani je priznala da Hierro ima nevjerojatnu djecu. Ona već dugi niz godina radi i živi u Španjolskoj, a par je zajedno bio na nekoliko sportskih događaja poput Davis Cupa.

OD PETKA GLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK':

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Ispičutura 21.01.2022.

    To mora da je ljubav!

  • žgvacet 20.01.2022.

    ....i novčanika...

  • vedii888 19.01.2022.

    Fernando Hierro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare