To je to što me zanima!

Fani u posjet stigli roditelji i prijateljica pa svi 'opalili' fotku s Hierrom: 'Obiteljsko druženje'

Pozirala je nasmiješeno u društvu majke Tine, oca Jerka, dečka te prijateljice Gordane Tabak, supruge košarkaša Žana Tabaka. Druženje, čini se, nije moglo proći bez dobre kave i fotografije za uspomenu
Vidi originalni članak

Voditeljica i novinarka Fani Stipković (39) već godinama živi u glavnom gradu Španjolske, a sada su je tamo posjetili roditelji. Obiteljsko druženje nije propustio ni njezin novopečeni dečko te bivši španjolski nogometaš, Fernando Hierro (54). Fani se ovim malenim okupljanjem pohvalila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obiteljsko druženje - napisala je Stipković uz fotografiju koju je objavila na Instagram Storyju.

Pozirala je nasmiješeno u društvu majke Tine, oca Jerka, dečka te prijateljice Gordane Tabak, supruge košarkaša Žana Tabaka (51). Druženje, čini se, nije moglo proći bez dobre kave i fotografije za uspomenu.

U VEZI JE S LEGENDOM REAL MADRIDA Fani čestitala rođendan svom 15 godina starijem dečku: 'Ovo vam je moj Benjamin Button'

Inače, voditeljica je nedavno objavila još jednu zajedničku fotografiju s Fernandom povodom njegovog 54. rođendana.

- Moj Benjamin Button - napisala je Fani pored fotografije na kojoj grli Fernanda. 

O Faninoj vezi s legendom Reala počelo se šuškati krajem prošle godine kada su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Par je nedugo nakon toga potvrdio vezu, a Fani je kasnije otkrila i kako su se upoznali.

- Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza se sada nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još pričati o vjenčanju - izjavila je Fani novinarima Europa Pressa nakon što su ih paparazzi snimili tijekom izlaska u Madridu - izjavila je Fani novinarima Europa Pressa nakon što su ih paparazzi snimili tijekom izlaska u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 06.04.2022.

    Super. Trebaju biti sretni.

  • sircus 05.04.2022.

    ade da vidimo koliko vas misli da bi bila sa njim da nije to sti jeste i sa lovom...plus i minus

  • 05.04.2022.

    Tata s njim ima najviše zajedničkog .

Komentiraj...
Vidi sve komentare