To je to što me zanima!

Fanovi ljuti na Celzijus: 'Škrta si, nisi pokazala dovoljno kože'

Za tebe sam ja kalašnjikov, napisala je Nives uz fotografiju i zaintrigirala obožavatelje. No pjevačica ih je ignorirala. Navodno nema previše vremena za fanove jer priprema koreografiju za spot nove pjesme
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (37), koju su obožavatelji na društvenim mrežama prozvali kraljicom privlačenja pozornosti, ovaj je put pratitelje 'počastila' fotografijom u uskom kombinezonu bež boje, u kojem je u prvi plan istaknula bujne grudi.

- Za tebe sam ja kalašnjikov - napisala je Nives uz opis fotografije i zaintrigirala obožavatelje koji su je častili komplimentima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogu li da opalim taj kalašnjikov - pitao ju je jedan pratitelj, dok joj je drugi prigovorio da je škrta jer ovog puta nije pokazala više gole kože.

- Cijela armija napaljenih momaka. Gospođo, imate li vi neki magnet u sebi ili? - nizala su se pitanja, koja je Nives ignorirala. Navodno nema previše vremena za obožavatelje jer priprema koreografiju za spot nove pjesme.

'ZAGOLICALA' MAŠTU Nives opet provocira: 'Tvoje su grudi veće od moje budućnosti'

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja Nives često vježba. Nedavno je prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u je u prvi plan istaknula svoju pozadinu.

- Postat ću Hercules - poručila je Celzijus svojim pratiteljima uz heštegove samo jako i samo prirodno, a fotografija je u manje od sat vremena 'skupila' više od deset tisuća lajkova. Pjevačica je pozirala u crnim gaćicama i crnom topu dok je u rukama držala uteg od nekoliko kilograma.  Osim lajkova Nives je zaradila i brojne komplimente

Neki pratitelji pisali su joj kako ima savršeno tijelo te da joj ne trebaju vježbe nego da joj samo treba dobar muškarac.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • stiven 14.07.2019.

    To Nives,nemoj im sve pokazati,još bar dva dana,baš koliko ti možeš izdržati😁 Drži ih na aparatima, A i sebe na aparate

  • Demokrat.Hr 14.07.2019.

    Možemo se mu ljutiti koliko hoćemo ali ... ona zna prodati svoje debelo tijelo, život sa bivšim mužem u istom stanu, svoju volju za pjesmom bez sluha, ona zna zaraditi na promociji svojih 'prijatelja' ... Ma' Bravo za nju !

  • 14.07.2019.

    Prekrasna Nives, baca u ocaj ljubomorne zene. Definitivno jedna od najljepsih zena na Balkanu.Pojam zenstvenosti. Prezgodna i prelijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare