To je to što me zanima!

Fanovi zezaju Žanamari zbog poruka Vergari: Odgovorila im

Glumica Sofia Vergara ljetuje sa suprugom Joeom Manganiellom u Italiji. Njezin atraktivni kupaći kostim zapeo je za oko pjevačici Žanamari...
Vidi originalni članak

Pjevačicu Žanamari Perčić (37) oduševio je jednodijelni kupaći kostim leopard uzorka kojeg nosi glumica Sofia Vergara (46) na ljetovanju u Italiji gdje je sa suprugom Joeom Manganiellom (42).

Zbog toga je Perčić na društvenim mrežama upitala holivudsku glumicu kako je uspjela naći odgovarajuću veličinu košarica s obzirom da talijanska modna kuća Dolce & Gabbana taj broj nije imala u ponudi. 

- Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si - napisala je Žanamari glumici koja nije odgovorila na poruku. Umjesto Vergare, Žanamari su odgovorili brojni fanovi koji su zezali pjevačicu. 

- Da, napravljen je posebno za nju dušo, j*** ga kad ona ne odgovara moram ja - napisao je obožavatelj, a ostali su se šalili kako će glumica odgovoriti za minutu. 

U raspravu na Vergarinom profilu uključila se i sama Žanamari koja se počela šaliti na svoj račun, te je odgovorila 'provokatoru'. 

- Haha, kako ti znaš, jesi ga šio? - komentirala je pjevačica. 

Kupaći kostim talijanske marke Dolce & Gabbana košta 495 eura (oko 3660 kuna). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • pljuvačnica 09.07.2019.

    Trenutno,u paralelnom svemiru; Svi pljuju Sofiu Vergaru jer je umisljena i bahata jer se nije udostojila odgovoriti na pitanje nasoj domaćoj mega zvijezdi.

  • _l_ 09.07.2019.

    rađe bi sofiju

  • 08.07.2019.

    zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare